Back to Question Center
0

Guide Saka Semalt: Carane Bisa Bisnis Sampeyan Go Digital

1 answers:

Kanggo sapérangan perusahaan, perkembangan teknologi digital anyar jaman saikipotensial tanpa wates. Akeh perusahaan bakal online amarga potensial tren Search Engine Optimization (SEO). Akibaté, ikupenting kanggo bisnis kanggo ngelem internet minangka saluran pemasaran anyar, sing bisa nggawe bisnis bisa berkembang apik.

Kanggo nggawe bisnis digital sukses ing internet, prakara kasebut, kanthi tepatditerangake dening Oliver King, Customer Success Manager saka Semalt - rv appraisal service.

1. Mesin pintar

Tenaga kerja mesin ngganteni usaha manungsa kanthi cepet. Ing kasus liyane, ana sing mundhaknggunakake piranti pinter. Ing Internet of Things (IoT), analis ngira yen ing taun 2020, luwih saka 20,8 milyar "mesin cerdas"bakal nggunakake sambungan internet. Miturut teknologi paling anyar, piranti pinter khas nduweni kemampuan kayata:

  • Otomasi kaya mobil nyopir dhewe
  • Sensing (kayata sensor IOT kaya NFC)
  • Printing 3D kanggo nggawe akeh renderings 3d sacara fisik
  • API Berbagi sing ngaktifake ekosistem online anyar
  • Interaksi pangguna kayata pangenalan wicara, sidik jari lannyaring nelusur pribadi

2. Komputasi Kognitif

Intelijen Artificial (AI) njupuk alih fungsi mesin sing pinter.Liwat interconnection teknologi sing beda, komputer kognitif bisa duwe alesan, interaksi, sinau lan ngerti donya manungsa..Ing wayahe, mesin cerdas karo intelijen buatan nglengkapi kerja wong. Padha mbantu ing aspek kayataramalan uga pemahaman babagan owah-owahan. Ing donya bisnis, komputer bisa nganalisis tren lan menehi solusikanthi dhuwur kemungkinan sukses.

3. Gangguan Ngganggu

Teknologi sanget dinamis utaminipun nalika nerangaken IT. Perkembangan iki tegesesampeyan kudu siap ngrampungake cara anyar kanggo luwih apik bisnis sampeyan. Tèknik-tèknik anyar bisa uga nyakup gangguan utama kasebutminangka hiring buruh luwih akeh lan nemokake panggunaan sawetara buruh sing ora sah. Gangguan bisa uga nggawa staf sampeyan kanggo sawetara latihan onlineteknik kayata bangunan skill. Gangguan kaya iki ora bakal ditindakake dening para pekerja. Minangka sawetara nalisir, sampeyan dadi tugasnyengkuyung wong-wong mau ing pentinge pendekatan lan entuk manfaat jangka panjang ing perusahaan.

4. Teknologi Digital

Iki kalebu faktor ndhuwur uga minangka era data lan analytics. Anyarbisnis wiwit amarga akeh kemungkinan internet lan komputer nggawa. Kayata, ing donya peralatan,situs web sing ngowahi pengalaman kasebut liwat isi panyulingan kanggo para nonton. Mesin panelusur kaya Google duweni kemampuanngramalake item sing digoleki. Kanggo kasus liyane, iklan sing ditargetake ditampa liwat internet nggawa gambar sing luwih apikanalisis pasar.

Kesimpulan

Perusahaan bisa nyambung online kanggo njupuk kiriman anyar saka klien anyar. Liwat SEO, kedhaftarnggawe ngenalake merek sing kuwat lan uga nyimpen papan sing sehat ing SERPs kanggo nyetel tembung kunci. Situasi iki minangka jantungsaka marketing online. Saben bisnis nyoba kanggo entuk pengaruh iki. Faktor-faktor ing ndhuwur bisa nyurung bisnis sampeyan menyang penggabunganplatform digital ing sawetara aspek penting sing nduweni.

November 27, 2017