Back to Question Center
0

Expert Semalt: Pentingna Nglaporake Scam

1 answers:

Spam minangka masalah utama sing ndadekake mayoritas pangguna internet. Ing kasus-kasus sing paling umum, penipuan utama dumadi ing bantuan saka scammers utama. Ing kasus liyane, wong bisa nandhang kasus panik lan kebingungan sajrone serangan scam.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, ngelingake yen penting banget kanggo saben wong laporan scam langsung. Umpamane, sampeyan bisa nelpon 0300 123 20400 kanggo laporan penipuan utawa scam. Pelanggaran penipuan mbantu Biro Intelijen Penipuan Nasional ing investigasi uga langkah koreksi migunani liyane. Sawise sampeyan nglaporake kasus scam, sampeyan bisa ngresiki langkah sabanjure, sing bakal ngetutake keprigelan sampeyan. Ing kasus-kasus kasebut, laporan kasebut nyebabake pemasyarakatan kasus-kasus sing disebabake penyelidikan. Ing kahanan liyane, klaim kasebut ora bisa nyebabake penyelidikan.

Nglaporake scam menyang Royal Mail

Mayoritas kasus spam dumadi kanthi fasilitasi peretas. Layanan panyedhiya email sing duwe platform sing ngidini kedhaftar nandhani sawetara pesen tartamtu minangka spam. Iku penting kanggo nggunakake fitur anti-spam, utamané ing panyedhiya email sing aman. Kanggo pangguna mail Royal, sapa waé bisa nglaporake spam lan kasus sing gegandhengan karo Freepost Scam Mail, PO Box 797, Exeter EX1 9UN. Sampeyan uga penting kanggo ngunggahake kesadaran marang klien. Elinga, keamanan situs web sampeyan uga ana ing pengunjung sampeyan. Pusat email liyane sing bisa nulis scam kalebu 0345 611 3413 uga scam.mail@royalmail..Wiwit

Panggilan telpon premium

Ing sawetara kasus, sampeyan uga pengin nglaporake kasus spam langsung liwat telpon. Ing kasus iki, sampeyan bisa ngubungi Layanan PBB Layanan (PSA). Penting ngerti sing layanan iki ora bebas biaya lan biaya kanggo operator sampeyan saiki. Sampeyan uga bisa ngunjungi situs web PSA kanggo nglaporake kasus kasebut utawa malah nelpon nomer telpon 0300 303 0020.

Mungkasi email scam

Salah siji saka langkah-langkah penting kanggo njupuk marang ngeweruhi spam nglapurake iku. Ana akeh wilayah ing ngendi sampeyan bisa nglaporake spam. Kaping pisanan, penting kanggo nandhani email minangka spam sakwise nampa. Langkah iki ngirim pesen menyang panyedhiya email kanggo nyegat pesen saka domain utawa alamat kasebut. Langkah liyane bisa uga njupuk langkah ing ndhuwur. Pangguna uga bisa nangani sawetara kasus kasebut liwat kalebu nomer garis polisi ngendi sampeyan bisa nglaporake kasus spam langsung. Sampeyan uga penting kanggo ngunggahake kesadaran ing sawetara serangan scam, sing bisa nggawe situs web nandhang downfalls.

Kesimpulan

Penting nyatakake scam lan aktivitas internet ilegal liyane. Akeh individu nandhang kerugian gedhe ing situs web komersial liwat spam. Minangka asil, sampeyan kudu tetep munggah menyang tanggal karo cara lan sarana saiki kanggo nangani spam. Ing kasus liyane, sampeyan bisa nglaporake spam langsung menyang panguwasa. Langkah iki bisa micu sawetara cara paling cepet kanggo ngontrol situasi spam. Sawetara area sing sampeyan bisa laporan spam ing pedoman iki. Padha penting lan bisa nggawe saluran aman kanggo nindakake aktivitas online.

November 28, 2017
Expert Semalt: Pentingna Nglaporake Scam
Reply