Back to Question Center
0

Expert Semalt: Cara Surefire Kanggo Nglindhungi Situs Saka Peretas

1 answers:

Akeh wong mikir situs web sing ora penting kanggo disusupi. Situs web bisa ugadikompromi dening peretas kanggo nggunakake server kanggo ngirimake spam utawa nggunakake minangka server sementara kanggo nglakoni file ilegal. Situs web peretas targetserver kanggo mine bitcoins, tumindak minangka botnet utawa tuntutan kanggo ransomware. Peretas nganggo skrip otomatis kanggo nerak internet minangka upayaeksploitasi kerentanan ing piranti lunak.

Ngisor sawetara tips sing disiapake dening Igor Gamanenko, sing Semalt Customer Success Manager, kanggo njaga sampeyan lan situs web panjenengan.

skrip Situs Cross

Wangun serangan iki nyuntikake kodhe JavaScript marang kaca web, singnganggo browser internet sacara anonim, lan bisa ngganti isi web, utawa nyolong informasi sensitif kanggo ngirim bali menyang hacker. - маршрутизатор вай фай купить.Situs webAdministrator kudu njamin supaya pangguna ora bisa sukses nyuntik isi JavaScript ing kaca sampeyan. Nggunakake alat kayata Keamanan KontenKebijakan ngarahake browser web kanggo mbatesi cara lan apa JavaScript nganggo ing kaca.

Kesalahan pesen

Pangurus situs web kudu waspada marang informasi sing ditampilake ing akun sampeyanpesen kesalahan. Mung nyedhiyani kasalahan sing matesi pangguna kanggo sampeyan, kanggo mesthekake yen ora menehi data rahasia ing server sampeyan kayatasandhi utawa tombol API.

Tembung sandhi

Penting banget kanggo nggunakake sandhi sing komplek kanggo ngakses server sampeyan utawasitus web admin bagean. Pangguna uga dianjurake kanggo nggunakake sandhi sing kuwat kanggo ngamanake akun kasebut. Kombinasi huruf kapital,huruf cilik, lan karakter khusus minangka tembung sandi sing aman. Sandi kudu disimpen nggunakake algoritma hashing. Situs webkeamanan bisa ditambahake kanthi nggunakake uyah anyar lan unik saben sandhi.

Unggah unggahan

Kanggo nyegah upaya hacking, disaranake supaya ora bisa diunduh langsungfile. Sembarang berkas sing diunggah menyang situs web sampeyan kudu disimpen ing folder sing kapisah ing njaba Webroot. Aksara sing beda kududigawe kanggo njupuk file saka folder pribadi lan manfaatake menyang browser.

HTTPS

Iku protokol, sing nyedhiyakake keamanan liwat web. Iku njamin pangguna singlagi ngakses server sing dikarepake lan ora bisa ngganggu isi sing lagi transit. Situs web ndhukung kreditingkertu utawa formulir pambayaran liyane kudu nggunakake cookie asli sing dikirim karo panjalukan pangguna. Iki mbantu ngèktifikasi panjalukan supaya ngunciserangan langsung.

Gunakake alat keamanan situs web

Sawise sampeyan nindakake kabeh langkah ing ndhuwur, nyoba keamanan situs web sampeyanwigati. Iku paling apik dilakoni kanthi nggunakake alat testing penetrasi, sing kalebu Netsparker, OpenVAS, Header Security lan Xenotix XSSNgekspor Kerangka. Asil nggunakake alat kasebut nyedhiyakake kaprigelan potensial lan solusi sing canggih.

November 28, 2017
Expert Semalt: Cara Surefire Kanggo Nglindhungi Situs Saka Peretas
Reply