Back to Question Center
0

Expert Semalt: Cara Nguripake Kampanye Konten Awesome

1 answers:

Saperangan minggu kepungkur, isi dikirim menyang 60 Marketer Second, kang nandheske ing bebener babagan marketing content. Posting kasebut fokus ing titik sing isi marketing dhewe ora bakal mbantu sampeyan kanggo ngatasi kabeh masalah sampeyan.

Minangka sampurna minangka marketing isi menyang ngubah pengunjung web menyang klien, iku mung alat siji ing strategi pemasar. Panelusuran sing dibayangke, respon langsung, iklan seluler lan tampilan iklan yaiku sawetara piranti liyane sing digunakake ing marketing - kanger ego clearomizer.

Jason Adler, Manajer Sukses Pelanggan Semalt , nuduhake pengalamane ing lapangan iki.

Tambah akeh saka postingan sing saya gawe pirang-pirang minggu kepungkur, iku nyebabake diskusi sing disenengi ing antarane 60 Sosial Marketer kapindho. Nanging, aku kejawab masalah utama sing nyedhaki pemasar isi. Lan tantangan sing ana ing ruang lingkup apa sing dituju manungsa waé.

Mayoritas pemasar isi dikabarake kanthi tantangan fokus ing sawijining masalah. Ana akeh paramèter sing bisa njupuk perhatian para pemasar isi.

Ing kahanan nalika sampeyan sibuk nyekel e-book, kampanye media sosial, kirim blog, lan kampanye infographic metu lawang, gampang banget kanggo paramèter kritis saka proyek sampeyan. Dadi, gampang nambah kampanye kanthi konsentrasi karo masalah sing salah.

Sadurunge kita ngrembug masalah sing kudu dilakoni, muga-muga aku duwe rekap penting.

CEO ora prihatin karo kampanye marketing isi. CEO nglilis surat sadurunge laporan taunan diprodhuksi, ing ngendi menehi wawasan sing luwih jero babagan masalah utama sing nyebabake perusahaan lan langkah-langkah sing bakal digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut. Ing surat iki, CEO fokus ing topik siji sing digambar ngisor.

Paling isi pemasar luwih fokus marang taktik kayata posting blog lan e-book tinimbang mbayar manungsa waé kanggo customer akuisisi lan revenue wutah.

Masalah ing ngisor iki bakal mbantu kanggo nggayuh nalika mbukak kampanye marketing:

Analyze the Landscape - takon marang kanca kerja apa sing dianggep minangka fokus utama. Ngarepake sing paling akeh ngomongake ing taktik istilah tinimbang wicaksana adil.

Re-Energize Upaya Panjenengan - manawa staf sampeyan mangerteni manawa sampeyan pentinge taktik, ora masalah akeh yen siji gagal fokus ing hasil. Ing perspektif iki, asil sing dikarepake yaiku ndarbeni klien anyar kanthi tujuan ngoptimalake keuntungan.

Ngawasi Kemajuan - track nomer kaping ing minggu iki nalika sampeyan nyimpang saka tujuan inti saka entuk pelanggan anyar. Tundhukake luwih dhisik tumrap pamindhahan revenue. Aja luwih fokus ing taktik. Sing ora tegese taktik ora kunci utawa sampeyan kudu tetep nutup mata. Iku mung tegese sampeyan kudu luwih prihatin karo asil pungkasan.

Apa kabeh sing nambah sampeyan? Mugi iku. Tansah kula informasi babagan kasil minggu iki. Aku bakal prihatin karo perspektif lan pikirane babagan masalah iki nalika kita berlayar liwat kaping papat, lan kuartal pungkasan taun.

November 28, 2017