Back to Question Center
0

Expert Semalt: Cara Desain Panjenengan Digital Business èfèktif

1 answers:

Miturut riset dening MIT Sloan Management Review lan Deloitte UniversityPencet, akeh bisnis sing siap nyambung online. Ing panliten iki, babagan 44% saka wong sing ditliti (3700 analis, eksekutif lan manajer),nyatakake yen perusahaan-perusahaan kasebut siap kanggo gangguan operasi sasuwene perkenalan cara digital anyar. Nanging, 56% sakaresponden durung siap kanggo transisi digital lan nglawan cara-cara anyar.

Ngadopsi platform digital bisa berarti akeh bisnis. Contone, sawetara PanelusuranProsedur Optimisasi Mesin (SEO) nambah basis pelanggan - leinenstoffe online kaufen. Digitalisasi bisnis sampeyan bisa dadi apik kanggo rencana jangka panjang.Apa utawa ora transisi iki bakal kedadeyan ing bisnis sampeyan, sampeyan kudu desain utawa jenis gambar asil jangka panjang. Akeh masalahsing kerep muncul, sing normal nalika organisasi kasebut ganti. Akibaté, nggawé strategi sing jelas ing dealing with kuwiHitches bisa dadi tugas ekstra, sing patut ditindakake.

Max Bell, Customer Success Manager of Semalt ,Nerangake aspek ngresumake bisnis digital sukses.

Thinking Desain nyengkuyung Kolaborasi lan Inovasi

Nalika ngerjakake model desain, proses kasebut bisa nemokake solusi nggunakake set sing diwenehakesaka parameter sing dikarepake klien. Jawaban iki ora cetha, supaya bisa nggunakake sawetara prinsip nggawe konseptualkolaborasi antarane pihak sing kena pengaruh owah-owahan. Contone, nalika nindakake pemasaran digital, organisasi bisa ugakudu ngrekrut pakar SEO uga ngajar staf ing sawetara teknik marketing digital kanggo njupuk klien..Ing jaman modern,Pelanggan mayoritas teka saka internet. Fenomena iki artine situs web kanthi alon ngganti toko fisik.

Thinking Desain

Pemikiran desain kalebu nggabungake kabeh aspek organisasi kanggo bisa bebarengankanggo nggawe solusi kanggo sesuatu. Iku kalebu makarya pikiran sing beda kanggo nggoleki masalah tartamtu babagan solusi mangsa ngarep. Ing sijiDadi, gagasan-gagasan babagan persepsi sing beda-beda intersect menehi bisnis wawasan penting kanggo operasi mangsa depan. Contone, singpartnering MU / DAI lan SalesForce ing pertempuran marine pembajakan.

Nanging, nelpon ing tim teknologi bisa dadi usaha apik. Akeh aspekdesain lan adaptasi kanggo platform digital mbutuhake sawetara ahli sing duwe bakat lan uga bisa ngatasi masalah. Contone,kerja sama antarane eksekutif perusahaan lan tim SEO bisa mimpin kanggo desain situs web responsif sing apik, sing ora mung melengkapi, nangingnduweni potensi ngganti toko fisik. Ing persiyapan iki, pikiran desain perlu amarga transisi bisa ndherek gantistaf, persediaan lan akeh aspek liyane.

Kesimpulan

Desain Thinking minangka konsep universal, sing bisa mbantu paling akeh organisasi kanggo ngrancangmangsa. Nyedhiyani macem-macem wong kanggo nggawa perspektif lan solusi sing beda. Pemikiran desain bisa digunakake kanggo akeh bangetbisnis, lan akeh banget sing beda individu njupuk beda. Pemikiran desain mbantu bisnis ngatasi sawetara jangka panjangmasalah uga obah saka sawetara kesulitan sing ana. Ngganti wong angel, nanging bisa dadi usaha sing bermanfaat kanggo sawetarakasus. Pemikiran desain mbantu wong bisa nyedhiyakake macem-macem inovasi kreatif lan uga nyedhaki tingkat kolaborasi sing luwih jero.Liwat tips ing artikel iki, sampeyan bisa nggunakake proses mikir desain sing tepat. Sampeyan bisa uga pinunjul ing transisicara digital.

November 27, 2017