Back to Question Center
0

Efficient Malware Removal: Guide From Semalt

1 answers:

Pandhuan iki dirancang kanggo mbantu mbusak malware saka sistem sing wis kena infeksi yen bisa nindakake kanthi sukses. Yen sampeyan ngira yen malware sing wis ngganggu piranti sampeyan yaiku Crypto (Cryptolocker, TeslaCrypt, dll), banjur pandhuan iki ora kanggo sampeyan. Sampeyan data ditahan lan sampeyan kudu nggawe post. Yen komputer ora nduweni kapasitas kanggo boot minangka asil saka malware, sampeyan bakal menehi saran kanggo nggawe post amarga pandhuan iki mbok menawa ora.

Yen sampeyan nglakoni prosedur ing ngisor iki, diwenehake dening pakar saka Semalt , Julia Vashneva, sampeyan bakal bisa ngatasi tantangan ing luwih saka 90 persen saka skenario. Sing nyatet, desain kabeh perangkat lunak malware ora padha lan ing kasus sing padha, desain alat penghapusan virus ora padha.

Penafian

Instruksi sabanjure mung rekomendasi. Sampeyan sing tanggung jawab tumrap pamindhahan sing sampeyan pilih kanggo nglakokké komputer. Iku penting kanggo dicatet yen sampeyan bisa ngrusak mundhut data operasi utawa pengalaman ing kasus sampeyan arep tindakake panuntun iki. Mulane, sampeyan disaranake supaya gawe serep data sadurunge sampeyan tindakake pandhuan kasebut.

Langkah-langkah kanggo Remediasi Malware

Sampeyan kudu luwih dhisik pindhah menyang ekstensi browser lan mbusak kabeh item sing katon curiga. Uga eling kanggo mbusak situs web mboten umum lan setelan browser.

Ngundhuh lan nginstal roda ing ngisor iki. Nglakokaké kabeh piranti kajaba kanthi kasebut. Mesthekake sampeyan ana ing mode normal nalika nganggo alat kasebut.

Sampeyan kudu SKIP siji langkah kanggo saiki nganti aku bisa nemokake apa RKILL wis disaranake RISKY

1. Nglakokaké [rkill.com]. Ing sawetara kasus, bisa njupuk sawetara menit kanggo rampung..

2. Ngunduh salinan tanggal Malwarebytes 3.0. Ngalih ing "Pindai kanggo Rootkit" alternatif lan banjur nglakokake pindai.

3. Nggunakake "Scan pilihan mbukak Malwarebytes ADWCleaner banjur klik" Cleaning "nalika ngrampungake lan ngidini kanggo miwiti maneh sistem sampeyan.

4. Instal Malwarebytes Junkware Removal Tool lan ijin kanggo ngrampungake. Wiwiti maneh komputer sawise rampung.

5. Instal Sophos HitmanPro

Apa definisi Malware?

Malware ing istilah inklusif sing nuduhake macem-macem kategori aplikasi ora kuwat kalebu komputer cacing, virus, Ransomware, Adware, scareware, lan aplikasi angkoro liyane.

Kadospundi komputer saya kena infeksi?

Iku tantangan kanggo nemtokake sumber infeksi kanthi kepastian. Ing sawetara kasus, pangguna ngidini infeksi kanggo mbukak tanpa sadar.

Cara kanggo njaga infeksi mangsa:

Ngundhuh apa sing diundhuh lan dikelola ing sistem sampeyan. Nganyari program kayata Flash lan Jawa nggunakake situs resmi. Alat ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan ngresiki komputer:

Antivirus gratis

  • Avast
  • BitDefender
  • Malwarebytes 3.0
  • ESET Free Scanner Online

Piranti penting:

  • Mbusak
  • TronScript
  • Malwarebytes 3.0
  • uBlock Origin Browser Extension

Kesimpulan

Pendekatan sing disaranake ing pandhuan iki dipilih amarga tingkat sukses dhuwur sing ditemtokake kanthi skala ageng. Nanging, ing sawetara kasus, langkah-langkah kasebut ora cukup. Ing kasus kasebut, sampeyan kudu mbutuhake pitulungan tingkat lanjut Source .

November 28, 2017