Back to Question Center
0

Deleng uga Les Entreprises De Commerce Électronique Américaines Devraient Savoir Pour Réussir Avec Les Clients Européens: Le Guide De Semalt

1 answers:

Éwadéné ékonomi mènèhi informasi babagan bisnis ing transèender ing sadhuwuré géografis. Cependant, minangka ibukutha lan taman wisata sing bisa ditindakake kanggo para évaluasi. Oliver King, ngiringi klompok klien saka Semalt, nerangake babagan kepemimpinan sing entuk manfaat saka entitas bisnis sing ngembangake prospek kanggo mandhiri ing Eropa - logiciel gestion personnel. Apa sing dianggep minangka pakar ora mung kanggo nggawe barang-barang sing entuk manfaat kanggo nggawe dhuwit.

Métriques européennes du commerce électronique

  • Croissance

Ora bisa dicopot kanthi cepet. Ing taun 2012 lan 2017, ana bisnis perdagangan Eropa lan paling gedhé ing babagan 12%, ananging pangembangan saka 18% ing Eropa du Sud. Malheureusement, Éropa pusat lan orientasi ditrapake kanthi cara sing luwih apik, kanthi statistika.com nyedhiyakake croissance saka 41,5 kanggo 73,1 milyar dolar. Tous les scénarios mettent en évidence des opportunités pour les entreprises américaines. Les principaux acteurs sont le Royaume-Uni, l'Allemagne et la France, que représentent 75% des ventes de détail en ligne. Adyen Mobile Index ngusulake akeh partai sing ngetokake europenenne kanggo mobil-mobil kasebut.

  • Maturité

L "Indeks Readiness E-commerce" wis ana ing 360 degrés de la préparation au marché, tele que développée par Forrester. Iki kalebu panjangka pamilik, pandhita, prasarana lan komersial. Ing skor 73,4, ana skor lan luwih saka siji. Kahanan kaya mengkono iku ora nyebabake entuk manfaat saka bisnis commerce aux États-Unis, nanging uga ana sing ngupayakake babagan bisnis. Iki minangka pratelan saka prodhuk lan layanan sing disedhiyakake dening para pawongan.

Diffusi entre les clients européens et américains du commerce électronique

  1. Diversité linguistique

Jakub Marian minangka développé un graphique, nanging ora ana wong sing bisa mbédak-mbédakaké obrolan ing Inggris..Implikasinya minangka salah sijine tujuane para déwan sing bisa narik kawigaten para lansia ing saindhenging Eropah sajrone ngurusi pamrentah ing Prancis lan Prancis. D'Autres pays commune in Norvège, le Danemark et les Pays-Bas parlent bien l'anglais. Saliyane bisa uga ana panggunaan dialect dialect sing bisa ditrapake kanggo wong liya. Mangkene uga, ngowahi macem-macem basa ing macem-macem basa, kalebu basa lokal

  1. Diversité culturelle

L'analyze de quatre modèles de personnalités acheteuses aidera à discerner ces différences sur le marché. Nanging, ana bukti-bukti sing béda-béda antarane budaya klompok sing ana. Les entrepreneur doivent chaque groupe avec un message différent, en s'assurant qu'elles effectuent le bon type de traduction.

  1. Watesan légales

L'Union européenne se mobilize pour normaliser toutes les lois européennes affin de rendre possible le commerce électronique transfrontalier. Saliyane, ora ana wong sing nyedhiyani pendhudhuk kanggo ngleksanakake kabeh negara ing negara liyane. Iku penting kanggo nyedhiyakake sawetara individu sing kudu dibayar.

Ora ana sesambungane sesambungan karo bangsa lan negara.
  1. Paiements

Les pays de l'Union européenne ont accepté l'euro comme monnaie nationale, à l'exception du Royaume-union, de la Pologne, de la Suède et de la Norvège. Les ngajukake sapa wae sing bisa nyedhiyakake apa wae sing bakal ditindakake. Les plus komoditas ora nduweni kredit lan PayPal, nanging uga bisa diundhuh kanthi gratis. Ora ana pilihan sing bisa ditindakake kanggo konversi. Para pamrentah iki bisa narik kawigaten para menteri lan mènèhi dhuwit kanggo mènèhi bantuan marang pihak sing mènèhi bantuan.

  1. Logistique

L'UPS et Fed EX dominant sur le marché de la livraison express aux États-Unis. Les Européens préfèrent DHL (40%), sing disedhiyakake dening TNT (15%). UPS luwih saka 10%. Des acteurs locale tels que PostNL aux Pays-Bas et bpost sur le marché belge jouent également un rôle crucial..Kudu ngurusi hubungan karo para konsultan, nanging uga menehi kontribusi marang bisnis entrepreneurial commerce. Entuk kanti tambahan kanggo internationale, klebu lokal lan ekspedisi peuvent parfois être utiles.

  1. Konflik

Les affaires de commerce électronique devraient réaliser le besoin de localiser. Nyedhiyani panyedhiya kanggo nyedhiyani klien. Iki minangka salah siji saka lokal, minangka salah siji saka lokal lokal perusahaan sing ora nduweni pilihan. Iki bakal ningkatake kualitas layanan internasional kanggo ningkatake kualitas layanan klien kanggo ningkatake kualitas layanan internasional kanggo aplikasi internasional. Une banque locale devrait faciliter les transactions. Mulane, kita bisa nyedhiyakake sertifikat kanggo institusi pamrentahan umum.

  1. Komersialisasi

Loro-lorone de komersialisasi para lansekap, minangka tradisi saka situs web sing diwenehake ing situs web SEO importants utilisés localement. Global Market Finder saka Google iku nganggep kegedhen. Mulane, perusahaan bakal nggabungake tradhisi bisnis lan bisnis kanggo entuk manfaat.

  1. Support lan Ventes

Le suivi du processus nécessite le travail d'agen commerciaux ou de gestionnaires de comptes du pays cible et qui parlent la langue lokal pour renforcer la confiance. Ing babagan iki, layanan sing dikarepake para karyawan bisa ditindakake kanthi angel. Yen ora, ora ana sing ngalami kesulitan, nanging uga wis ngalami.

Kesimpulan

L'Europe présente de nombreuses opportunités aux entreprises américaines de commerce électronique. Cependant, utamane pendhudhuk sing wis dilakoni saben sasi iki. Ora ana sing nyedhiyani apa sing ditindakake ing Eropah. Fokus sur la croissance et maturité du marché. Babagan iki milih salah sijine pesen lokal kanggo pesen kasebut. Kahanan sing kaya mengkono iku penting banget, nanging uga ana ing Eropah, sing luwih penting kanggo ngekspor lan ngasilake.

November 27, 2017