Back to Question Center
0

Deleng Quat Samples Metode SEO Esenciales Debes Monitorizar

1 answers:

El monitoreo es una parte muy importante SEO. Apa sing kudu ditindakake, yaiku sing kudu ditindakake kanthi bener, sing kudu ditindakake kanthi becik. Mesthine montor mabur sing bisa digunakake kanggo nyedhiyakake situs kanthi langsung. Nanging, mayoritas kutha ora duwe intuisi. Yen sampeyan mlebu, sampeyan bakal nampa informasi sing luwih dhuwur babagan lokasi.

Echemos wis ora bisa mlebu manèh, kayata Semalt, Semalt , Jack Miller.

1. Konversi

Iki wis nggawa kanthi iklan kaya sing dibukak ing klien. Mesthekake yen sampeyan wis ngowahi kunjungan menyang klien. Ing sawetara dandanan, iki bakal ngowahi konverter lan bisa dadi nyata. Ana macem-macem bisnis lan lapangan sing beda-beda miturut sawetara konversi. Independence saka kahanan kaya mengkono kuwi, sampeyan bisa uga dianjurake ing Google Analytics.

2. Clasificaciones de palabras clave

Urutane critane adhine ana ing ngisor iki minangka panggonan sing dienggo ing panggonan sing dienggo ing panggonan sing dikarepake dening sapa wae sing dikarepake. Ora ana tujuan sing penting kanggo SEO sing kepengin nggoleki pitakonan sing ana ing asil sing dienggo ing bisnis lan bisnis.

Ora ana wong sing bisa nulungi aku,

Ing kasunyatan kasebut, sampeyan kudu ngundhuh kanthi gampang lan gampang kanggo nggunakake aplikasi ing Google Analytics. Ora ana wong sing bisa nulungi dheweke, nanging uga ora ana sing nganggep. Kanggo ngrampungake pendhidhikan, sampeyan bakal bisa nemtokake manawa sampeyan bisa nemtokake tujuan lan tujuan sing bener. Sampeyan bakal duwe ide umum kanggo sampeyan SEO.

3. Tasa de rebote

Iki bakal ningkatake kunjungan sing dilakoni dening wong-wong sing manggon ing kutha-kutha. Iki bakal bisa nyedhiyani akun Google Analytics. Sampeyan kudu milih wong liya ing situs web, supaya sampeyan bisa ndeleng situs web. Ora ana sing nyedhiyani lan ora bisa nyedhiyani sing luwih dhuwur, lan ora ana sing ngetrapake sing bener babagan apa sing dikarepake. Biasane, tegese wis kaya mengkene ing web sitem, nyedhiyakake salah siji saka panjalukan sing bakal ditindakake ing Atras.

La tasa de rebote puede no faktor de clasificación muy vital, pero las cosas que causan alta de rebote definitivamente afectarán las clasificaciones de palabras clave. Ora suwe, ora ana sing bisa nemokake. Saliyane iku, sampeyan bisa nemtokake yen sampeyan bisa nggoleki apa wae sing bakal ditindakake, supaya sampeyan bisa ngupayakake apa kang bakal ditindakake. Sampeyan pancen penting banget. Yen ora, sampeyan bakal nemokake akeh pengunjung, nanging ora bisa nerusake akeh wektu.

4. Tiempo en la página

Kanggo informasi luwih lengkap babagan promo iki, sampeyan bakal bisa ngundhuh apa wae sing bakal ditindakake ing taun iki. Sampeyan bakal bisa ngundhuh akun Google Analytics. Bisa uga ora ditindakake kanthi cepet, nanging uga menehi informasi babagan penting banget.

November 28, 2017
Deleng Quat Samples Metode SEO Esenciales Debes Monitorizar
Reply