Back to Question Center
0

Dadi Dilindhungi Dadi Semalt: Cara Internet Penipuan dianggo

1 answers:

Ana pirang-pirang formulir sing penipuan wis dilaksanakake ing web. Pasar lanKomisi Exchange nduduhake sawetara jinis penipuan internet ing situs web. Lisa Mitchell, Customer Success Manager of Semalt ,wis ngrembug kanthi ringkes sawetara sing bisa direksa saka serangan online.

Penawaran investasi

Iku proses ing kang stockbroker legit ngubungi klien liwat telpon menyangnyengkuyung dheweke kanggo nandur modal ing saham tartamtu. Uga ditarik penipu sing nggunakake buletin bias kanggo investor kanthi tujuan tunggalsaka nyolong.

Skema umum

Iku melu ngirim email menyang wong acak sing suggest sing bisa gainbathi massive kanthi input banget tithik. Paling terkenal yaiku penipuan Nigerian sing dianggep minangka e-mail saka wong sing kudu ditindakakebantuan sampeyan kawat sawetara dana menyang akun sampeyan. Penipu nyaranake nggunakake akun bank kanggo ngirim dhuwit, sing kanthi nyata,Tujuane kanggo ngapusi sampeyan yaiku ngisi biaya lan pajak. Apa sampeyan tiba ing jebakane, sampeyan bakal kelangan kabeh dana maju.

Nasihat Investasi

Iki dumadi liwat upaya bebarengan karo panulis lan investasi newsletter onlineperusahaan. Perusahaan investasi mbayar para panulis kasebut supaya bisa nulis informasi sing ndukung investasi ing perusahaan tartamtu.Salajengipun, piyambakipun mboten ngandharaken bilih piyambakipun dipunbayarkan kanggé rekomendasiipun. Iki minangka informasi bias sing dadi investor potensialnganggep ora adil nalika nggawe keputusan investasi.

Penipuan Lelang

Iki ngandhut toko barang dagangan online, umume ana ing papat cara.Pisanan, bakul njupuk kabeh dhuwit saka para panuku nanging ora tau ngirim dagangan ing kabeh. Cara liya yaiku nalika panuku menehi produksing luwih murah tinimbang sing dianyari. Ing kasus iki, dheweke menehi informasi sing salah babagan produk kanthi tujuan narik kawigaten para panuku. Ingpelanggan bakal mbayar luwih akeh. Cara kaping telu yaiku ngapusi bab wektu pengiriman. Penjual banjur ngirim luwih saka dituduhake. Pamungkas, avendor bisa gagal nggawe informasi kritis sing bisa ndadekake keputusan pamilik.

Komisi Perdagangan Federal lan Penipuan Pelelangan

Iki kalebu prodhuk mischievous nempatake tawaran menyang produk bakul kanggopush rega munggah, ngisi dhuwur kanggo ngundhuh bidders liyane banjur ngundhuh tawaran kanggo njaluk prodhuk ing rega murah lan pungkasanipun ngapusikanggo pelanggan sing bisa njaluk produk sing diiklanake ing situs sah ing rega murah ing njaba platform. Nalika padha ngetutake para pelaku,padha turu.

Pencurian Identitas

Detil korban digunakake kanggo njupuk barang penting kaya nyopirlisensi lan kertu kredit. Kabeh kredit sing dipundhut banjur dibayar dening korban lan kacilakan lalu lintas sing kacathet ing korbansejarah. Korban mung bakal ngerti yen dheweke ngelingake yen dheweke pungkasane wis mbayar denda.

Phishing

Penyerang nyengkuyung korban kanggo nyuplai informasi pribadi rahasiakanthi ngetrap dadi entitas sah sing korban dikenal, umpamane, bank.

Stalking Cyber ​​

Iki nyebabake ancaman individu elektronik. Sampeyan bisa rampungliwat nggunakake email, internet utawa liya elektronik liya.

November 28, 2017
Dadi Dilindhungi Dadi Semalt: Cara Internet Penipuan dianggo
Reply