Back to Question Center
0

Cara Stop Ghost Referral Spam - Simple Tips From Semalt

1 answers:

Situs terkenal kayata WordPress nduweni macem-macem spam sing diganggu merga spam ngubungake uga dikenal minangka spam referer. Spam referral ora gampang diwenehi kabar lan bisa mbukak dhewe kanthi ngunjungi laporan saka Google Analyst. Padha ngganggu lan angel diblokir. Nanging, Alexander Peresunko, Manajer Sukses Semalt , ngerti carane ngatasi masalah iki.

Ana jinis spam ngubungake sing ora diblokir kanthi nggunakake cara biasa kayata aturan nulis ulang utawa diblokir liwat htaccess. Padha disebut spam hantu rujukan - base de datos de chile gratis. Pendekatan normal kanggo ngilangi spam referral hantu iku angel amarga spam ora nduweni akses menyang WordPress asli. Iku ora gampang kanggo nemokake lan mila disebut spam Ghost Referral.

Utamane, spam ngubungake bisa katon ing Google Analytics kalebu konten littering ing laporan sing digawe. Padha bisa nggawe pangguna saka WordPress frustrasi nanging kanthi sethithik kudu dilakoni kanggo mungkasi masalah kasebut. Penyelidikan ing asal lan presentation spam spam ngubungake duwe kabar apik ing cara kanggo nangani isi web frustrasi sing ngganggu Google Analytics. Sampeyan ora perlu sumelang sanajan aturan Nginx nulis ulang standar gagal sampeyan.

Spam referral Ghost ora ngakses informasi login ing komputer, lan mulane sampeyan kudu khawatir kurang minangka pangguna. Panganggone ora tau ngunjungi situs kasebut ing panggunaan lan ora bakal muncul nalika ngakses komputer. Amarga padha nggunakake GA Manajemen Protocol, referral bisa katon ing laporan ing Google Analytics minangka platform ngidini wong nggunakake kode GA unik kanggo ngirim kaca tampilan sing palsu lan disguising.

Kanggo wektu sing suwe, korban nggunakake pirang-pirang metode kanggo nyegah masalah tanpa sukses. Padha gagal mangerteni mekanisme sing nggawe spam ngubungake lan mulane gagal nggawe perang sing sukses. Google Analytics nduweni filter sing bisa nggampangake pamblokiran referral hantu luwih gampang. Gunakake filter kanggo mblokir pitunjuk sing mokal sing dituduhake ing laporan Google Analytics kanggo mungkasi saka ngowahi. Nggunakake filter ing Google Analytics menyang blok Ghost Referrals minangka proses rumit kanggo ing awal nanging banget prasaja nalika diwenehake kanthi arah sing bener.

Sawetara situs web bisa nyedhiyani sawetara conto referensi Ghost. Sampeyan bisa visit Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com, lan hulfingtonpost.com kanggo nemokake conto anyar saka masalah lan ngleksanani metode sing ditampilake kanggo mecahaken. Iku kabeh masalah Google Analytics bisa mblokir kanggo njamin laporan apik. Sawetara wong bakal nyaranake nggunakake Semalt kanggo nyegah spam referral Ghost sawise aplikasi sembarang aturan aturan nulis ulang gagal amarga padha ora ngerti yen iku crawler web.

Metode sing disedhiyakake gampang lan gampang kanggo pangguna komputer dummy. Aja ninggalake situs web WordPress sampeyan kanggo ngasilake laporan Google Analytics amarga referral. Nggawe cerdas lan nggawe filter!

November 28, 2017