Back to Question Center
0

Cara Ngapaita Pelanggan Nggolek Konten SEO-Ramah

1 answers:

Sawetara perusahaan sing akeh nduweni pendapat sing bisa mbayar dhuwit kanggo isi, nanging kanggo kejutan, blog-blog kasebut gagal ngembangake popularitas lan pungkasane, produk ora bisa didol. Jumlah pangikut media sosial sing tetep dhuwur, nanging campur tangan marketing web gagal kanggo nerusake.

Isi kritis, nanging perusahaan isih ngemtunake pentinge. Max Bell, ing Semalt Customer Success Manager, nerangake ngapa penting kanggo situs kanggo nyedhiyakake isi gedhe.

Efek halo

Yen platform web sampeyan duwe konten sing ala, individu bakal ngalami persepsi sing produk sampeyan ora apik - online dresses usa. Psikologis, efek halo nerangake yen wong sing katon atraktif asring diarani minangka dipercaya. Iki pratelan yen konten sampeyan apik, pamirsa uga bakal mikir yen produk sampeyan apik.

Konten cilik

Efek halo mung wujud nalika wong ngematake sampeyan lan ing kasus sing isi sampeyan biasa, mangka ora ana sing bakal ngakoni sampeyan. Web minangka salah siji gunung kanthi isi sing biasa, sing kurang menarik lan ora ditulis kanthi apik. Writers sampeyan ora bakal bisa ngalahake para penonton amarga wong bakal milih situs liyane sing nduweni isi apik..

Konten rata-rata bakal gagal kanggo ditrapake

Yen sampeyan nandur modhal ing iklan lan sapisan wong ngakses situs sampeyan, mesthekake yen ora cocog, mula investasi ora worth. Kanthi isi gedhe, sampeyan bakal bisa narik kawigaten para pembeli lan pembaca kanggo periode ekstensif.

Isi apik nduweni sikil. Iklan ora duwe

Ing sawetara kasus, ora kabeh isi gedhe bakal entuk akeh, nanging akeh konten sing gedhe nyebar kanthi wektu lan pungkasan dienggo bareng antarane media sosial lan platform liyane.

Konten super nggandhèng merek sampeyan kanthi kepribadian tartamtu

Penulis kurang apik ora nyebabake sampeyan, iku ora bisa mindhah sampeyan, lan ora ngenani sampeyan. Ing kasunyatan, bisa diarani minangka sampah tinta. Ing sisih liyane, isi apik bisa nindakake akeh. Iku nggawe sambungan, pribadine, lan perasaan. Yen sampeyan perlu isi sing apik, sampeyan kudu nemokake individu sing weruh tren isi.

Iku mbukak sampeyan minangka panguwasa

Konten super uga wis kabentuk lan komprehensif, sing ngarang sampeyan minangka pakar ing sektor kasebut. Iki bakal narik afiliasi sing dadi penonton kritis, lan sawise padha miwiti nerbitake isi, maca platform, lan ngubungake menyang situs liya, banjur sampeyan bisa ngundhuh akeh.

Isi sing kurang apik ora entuk investasi

Isi sing ora ditliti lan ditulis ora trep bab ibukutha sing mbuwang kasebut amarga bakal gagal ngesanake lan pungkasane, ora ana penonton gedhe bakal maca. Isi super bakal biaya intensif, nanging wis potensial kanggo nggayuh pamirsa sing ageng lan mbentuk brand sampeyan.

November 28, 2017