Back to Question Center
0

Cara Ngalahake Trojan Dyre Banking? Semalt nyedhiyakake Jawaban

1 answers:

Dyre Banking Trojan dianggep minangka adware mbebayani sing nduweni kapasitasentrench iklan antarane tembung ing situs web. Program-program kasebut biasane sing ora dikarepake kanggo nggawe pemahaman sing positif babagan kepiyekredibilitas lan pungkasanipun ngasilake revenue liwat iklan kayata teks inline lan wangun iklan liyane. Adware njaluk pribadiinformasi kanthi netepake cookie browser kanthi tujuan nggambar iklan liyane sing selaras.

Ing paling kasus, adware iki nduweni kapasitas kanggo nyerang sistem kasebut deningnggabungake dhewe karo proses eksekusi utawa program pihak katelu. Menapa malih, dipunsebataken bilih komputer paling kathah tiyang ngalami infeksinalika pangguna ngeklik pranala ing jaringan umum.

Dyre Banking Trojan biasane masang add-on sing ora mbutuhake ing browser sampeyannyebabake masalah kayata pop-up, kacepetan komputer, lan redirection browser.

Ing sawetara kasus, Dyre Banking Trojan nduweni kapasitas ningkatake browsingpengalaman. Nanging luwih penting kanggo dicathet yen keuntungan luwih murah tinimbang kanggo gawe piala ing sistem sampeyan wiwit saliyanenginstal iklan menyang browser sampeyan, nglumpukake informasi pribadi sampeyan. Dadi, iki dianjurake supaya sampeyan cepet-cepet ngilangi DyreBanking Trojan saka sistem sampeyan kanggo njaga masalah sing bisa ditrapake.

Ivan Konovalov, Customer Success Manager of Semalat ,describes the valuable tips that will help you address this adware.

Bebaya sing ditimbulake dening Dyre Banking Trojan

1. Iku nyedhiyakake aktivitas internet kanggo ancaman potensial. Adware nggantosakenkaca kasile panelusuran sampeyan karo situs sing ngalangi sing diduweni dening virus mbebayani.

2. Iku ngganti setelan sistem sampeyan lan kanthi mangkono dilakoni mbantu para peretas kanggo mbatalakengontrol komputer sampeyan..

3. Sampeyan digandhengake karo ancaman mbebayani liyane kayata worms, adware, Trojan, spywarekabeh sing, mengaruhi sistem komputer sampeyan.

4. Iku bisa ngluwihi performa sistem sampeyan lan bisa mbanting sistem sampeyan.

Cara rampung ngilangake Dyre Banking Trojan saka komputer pribadi

Sampeyan bisa mbusak adware iki liwat pendekatan aman otomatis utawa manualintervensi. Yen sampeyan ora duwe pengetahuan babagan manajemen komputer, sampeyan disaranake kanggo nganggo alat otomatis kanggo mbantu sampeyan.

Tip ngisor iki bisa mbantu mbusak virus kanthi manual:

Langkah 1 : Pencet tombol CTRL + Shift + ESC bebarengan karo tujuanngetokake manajer tugas. Mulai nemokake pangolahan sing disambung menyang Dyre Banking Trojan kanthi ngeklik tab Pangolahan.

Langkah 2 : Nggoleki lan ngilangi file sing digandhengake karo adware ing dhaptarfolder ditandhani ing ngisor iki.

% AppData% \\

% Temp% \\

% Program Files% \\

% AllUsersProfile% \\

% LocalAppData% \\

Langkah 3 : Klik tombol R tombol + Windows lan tulis tembung "regedit" ing kothak Runlan banjur pencet OK kanggo miwiti Editor Registry.

Langkah 4 : Busak instal add-ons sing kagayut karo virus saka browser sing kena infeksi adware.

Cara kanggo njaga PC saka malware

Panganggo web kudu manawa nalika ngundhuh piranti lunak saka internet lan uga kapanngunjungi macem-macem situs web. Sampeyan kudu mesthekake yen kabeh download sampeyan teka saka situs web sing biso dipercoyo. Ing babagan iki, kita menehi saran supaya sampeyan duwealat panyimpenan sing kuat ing sistem sampeyan kanggo njaga komputer saka ancaman potensial Source .

November 28, 2017