Back to Question Center
0

Cara Blokir Spam On Viber - Semalt Expert Concerns

1 answers:

Apa sampeyan nampa pesen spam ing Viber ing sasi iki? Ing kasempatan sing ora ana, sampeyan ora mung siji, amarga pesen-pesen iki kabeh ana.

Ora masalah sing paling modern ing saubengé, ketidaknyamanan informan iki bakal dadi luwih normal. Punika kanthi alasan sing koresponden dina iki inovasi iku supaya alam bisa dimanfaatake lan trick.

Punika wonten sawetara masalah migunani saking Ryan Johnson, pakar terkemuka Semalt , ingkang bade ngreksa akun Viber saking spam.

Kita krungu nomer protes saka terus-terusan saka klien Viber sing lagi nyedhiyakake ukuran akeh spam ing Viber. Sawetara pesen kasebut ora bisa diendhani. Nanging, akeh sing mbebayani. Pesan-pesen phishing nyobi njaluk informasi individu, nomer kartu kertu, utawa malah nyoba ngenalake malware ing Gadget kabeh wis dianggep, lan ukuran akeh pelanggan Viber sing ditekan babagan kesejahteraan aplikasi kasebut.

Viber njupuk pertimbangan pesen gratis antarane klien Viber sing duwe aplikasi sing dikenalaké ing ponsel. Awit wis ana hubungane karo siji nomer telpon, klien kanthi hipotetis mung duwe rekaman tunggal utawa setel, lan rekaman kasebut digandhengake karo ponsel. Iki nyebabake Viber minangka panggung informal sing nguntungake-durung ditambahake banget kanggo spammers. Kanthi cara iki, padha seneng ngirim spam marang klien Viber.

Ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngalangi spammers, lan Viber ngupaya supaya luwih angel kanggo spammer ngirim pesen sing ngganggu.

Apa sing dadi, kabeh watara, iki: sawetara spammer perlu sampeyan ngetrap sambungan cerdik, supaya dheweke nggawe kumpul karo akeh banget individu ing kono.

Pesen dikirim menyang kabeh, spammers godhong ngumpul, lan sampeyan lagi ngiwa karo tata letak kanggo ora sembarang cara Beam Boycott warna, utawa pendekatan kanggo MediaWiki cepet.

Sawetara klien Viber wis weruh ukuran spam luwih dhuwur sing dikirim menyang cathetan. Pesen-pesen iki ora dikirim dening Viber, lan padha ora sah dening organisasi. Viber Media ora lan ora bakal ngirim iklan menyang klien.

Tragis, iki ora ateges sawetara spesialis trik ora saiki nyoba nggunakke panggung kanggo ngirim spam marang individu. Sawetara situs sing wis suwe wis mulai nawarake pesen spam menyang klien kanthi biaya, lan Viber ngupaya nutup kasebut.

Ora ana kasempatan sing njaluk pesen sing mboten perlu, iki apa sing kudu panjenengan lakoni:

1. Yen wong ngirim sampeyan pesen spam, mbukak lan milih pilihan (ing iOS, iki rodha ing pojok tengen ndhuwur).

2. Pilih "Square Kontak iki", kaya sampeyan kanthi tetep bakal karo klien sampeyan kudu potongan.

3. Sampeyan uga bisa nglaporake spammer menyang Viber kanthi langsung menyang kaca iki. Nggawe titik kanggo milih "masalah khusus" lan mbukak menyang Viber sampeyan lagi njupuk spam saka klien. Saliyane, nyatakake marang Viber nomer telpon spammer, lan bakal ditangani saka iku.

Kula pitados bilih varian mangsa Viber badhe nggabungaken kapasitas kangge nglaporaken spam khusus ing aplikasi kasebut. Kanggo saiki obstructing pihak guilty punika paling apik sampeyan bisa nindakake.

November 28, 2017
Cara Blokir Spam On Viber - Semalt Expert Concerns
Reply