Back to Question Center
0

Ayo Nggawe Pribadi E Marcare I Brevi Collegamenti - Asing Semalt L'aggiornamento

1 answers:

Panyerutan pranala situs sosial ora liya minangka fenomena anyar ing bidang jaringan sosial. Nanging, ora nganti bubar bubar, merek-antuk nggoleki kebutuhan kanggo ngurangi shortlink pranala ing nggoleki klik luwih akeh lan mesthi nyritakake crita.

Tinimbang nggunakake pranala singkat generik kaya Google lan Bitly offer, mikirake cara sampeyan bisa ngatur dhewe kanggo nggawe pranala singkat sing nggambarake merek lan kepribadian sampeyan. Mung ngakoni, link sing disedhiyakake dening Bitly ora cukup, bener?

Minangka kita njupuk cathetan saka nomer munggah, liya uga muncul. Mayoritas tautan mawa branded lan disesuaikan iki nduwe ekstensi domain tingkat paling anyar (disingkat TLD).

Yagene wong dialihake menyang TLDs? Faktor kasebut, diterangno dening Michael Brown, Customer Success Manager Semalt , bisa mbantu njawab - win a day casino no deposit bonus codes 2019.

  • Bakal ora bisa digabungake ing situs web sampeyan

Nalika sampeyan nggunakake sawetara domain kanggo nggawe shorteners pranala khusus, iku ora bakal digunakake kanggo maksud apa waé liyane saka iku. Yen sampeyan arep nggunakake URL utama minangka shortener link, sampeyan bakal kejutan. Bungah saiki sampeyan ngerti.

Ana akeh kaluwihan nggawe domain unik khusus kanggo jaringan media sosial. Umpamane, alat bantuan analitik sampeyan nglacak jenis lalu lintas sing digawa dening aktivitas media sosial lan klik. Saliyane iki, sampeyan bisa mikir ora cara sing luwih apik kanggo menehi jaringan sosial dhewe karakter sing béda, bener?

  • Padha cocog karo isi sampeyan

Pranala Customizable minangka salah siji saka akeh manfaat nggunakake ekstensi domain anyar. Mesthi, sampeyan bisa fokus kreatifitas ing sisih kiwa titik nalika nggawe warisan TLD sanajan wis diwatesi sawetara. Yen sampeyan minangka saluran media banjur ekstensi .NEWS bakal dadi klasik. Tukang foto bisa tinker a..PHOTO extension lan liya-liyane. Saiki ngundhuh kreativitasmu lan mangerteni sing luwih kerep.

  • Nggabungake bandwagon

Nama-nama besar ing industri utama wis nggunakake taktik iki. Link Branded nambah kesadaran merek lan mbangun kapercayan sing ndadékaké keterlibatan lan tingkat klik sing luwih apik. Conto sempurna yaiku Seattle News yang memanfaatkan st.NEWS. Padha ditrapake kanggo StubHub (stub.live) lan Chic-fil-A (chicfila.social). Yen diarani senapan gedhe, kenapa kowe wis ditinggal?

  • Pratandha cedhak asring mbangun kapercayan

Coba skenario iki, pangguna nggoleki link kanthi brand.TV utawa brand.VIDEO link, apa sing dikira? Ngomong yen dheweke ora duwe keyakinan apa sing kudu sampeyan gunakake. Klien bakal ndeleng sampeyan karo cahya anyar - sampeyan bakal temenan dadi pro ing niche sampeyan. Wong sing ngerti apa sing dilakoni. Statistik ora ngapusi - Rancangan kanggo Bitly 34% liwat pranala umum. ReBrandly boasted saka tingkat CTR 30%.

Miwiti

1. Priksa domain sampeyan. Ngenali babagan sing paling apik sampeyan bisa digunakake.

2. Ngenali situs web shortening link sing disenengi. Bisa kasebut Bitly or ReBrandly utawa layanan apa wae.

3. Sawise domain wis terintegrasi, sampeyan kudu apik.

November 27, 2017