Back to Question Center
0

Apa "Penipuan Internet"? - Semalt menehi Jawaban

1 answers:

Internet minangka sumber ekonomi jembar, sing nduweni akeh keuntungan kanggo pangguna. Akeh wong bisa njupuk keuntungan saka potensial pasar, sing duwe internet. Bisnis karo situs web e-commerce bisa njaluk klien saka ndonya. Ing sawetara kasus, wong mbangun situs web karo pangguna pungkasan. Ana kasempatan sing banget kanggo nggoleki keamanan cyber ing situs sampeyan. Nanging, pangerten penipuan internet bisa nggawe situs web e-commerce sampeyan aman liwat kombinasi akeh metode bukti hack.

Kawruh babagan penipuan internet bisa migunani kanggo situs ing teknik marketing umum kayata Search Engine Optimization (SEO) gumantung ing efektifitas fitur keamanan situs web. Google bisa nyathet situs minangka ora aman, sing bisa nggawe sawetara panuku wedi kanggo transact ing situs. Iku uga penting kanggo laporan kasus penipuan internet langsung. Sampeyan bisa nyimpen keamanan klien lan bisnis e-commerce sampeyan.

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, nawakake kanggo nimbang jinis penipuan internet:

  • Hacking. Hacker minangka spesialis komputer sing bisa ngaplikasi sistem lan gain entri sing ora sah kanggo sebagian sistem..Tetep ninggalake peretas penting. Peretas bisa nggawe bisnis ilang layanan amarga serangan DoS. Ing kasus liyane, penipuan internet kayata nyolong kertu kredit dumadi liwat bantuan peretas. Iku penting kanggo ati-ati saka teknik peretasan kayata SQL Injeksi uga Cross Site Scripting (XSS). Sampeyan uga bisa nggawe kampanye kesadaran kanggo klien sampeyan menehi komentar penting babagan tetep aman.
  • Spamming Spam pesen sing email sing cenderung duwe motif sing ora cetha ing ngarsane. Spammers migunakake kabeh jinis teknik kanggo nggawe subyek klik pranala sing cenderung mbebayani utawa karo efek ala. Contone, sampeyan bisa ngemot Trojans sing bisa ngganggu komputer korban lan njupuk informasi sing penting. Virus iki uga bisa ngrusak kabeh sistem file sing nyebabake kakehan layanan ing komputer korban.
  • Phishing. Phishing iku teknik sing paling ditindakake para penipu kanggo ngapusi wong supaya menehi kredensial mlebu. Bisa uga spoof informasi sing relevan liyane uga nggawe akeh hacks liyane. Phishing nyebabake nggawe duplikat kaca web. Para peretas banjur kudu nggoleki cara kanggo ngresiki korban nggunakake situs web palsu minangka sah. Pangguna banjur bisa ngakses akses rapi menyang data pelanggan tanpa idin kasebut.

Kesimpulan

Keamanan Cyber ​​minangka kabutuhan kanggo situs web e-commerce sing paling akeh. Iku penting kanggo nggawe situs sing aman saka karya hacker uga salah siji sing bisa ngidini pelanggan kanggo nggawe tumbas tanpa akeh alangan. Akibaté, kepemilikan sawetara pengetahuan sing nyukupi babagan penipuan internet penting. Akeh kasus spamming lan hacking kedadeyan amarga ora ana kesadaran saka korban serangan sing bakal teka. Akibaté, negara keamanan cyber tetep ana ing negara sing kompromi. Pandhuan iki kudu tips penipuan internet penting. Masalah kayata nyolong kertu kredit lan nyolong identitas ora bisa nyedhaki sampeyan nalika sampeyan nggunakake langkah kasebut.

November 28, 2017
Apa "Penipuan Internet"? - Semalt menehi Jawaban
Reply