Back to Question Center
0

Apa Pangguna Lokasi Panggonan Server? Expertise From Semalt

1 answers:

Pemasaran online minangka proses rumit sing ngidini sampeyan entuk jutaan potensialklien ing wektu cilik. Bisnis lan wirausaha milih pasar online amarga potensine tanpa wates nyedhaki anyarklien global. Akeh perusahaan wis sukses karo kampanye pemasaran digital, amarga kemampuan geografis sing apik banget.

Kesuksesan iki nyebabake akeh wong bisa melu ing SEO. Akibaté, situs kasebutpamiliké pengin situs web sing hosting ing negara tartamtu, ing sawetara sistem manajemen isi tartamtu - grain bin sale iowa. Ing akeh kasus, wong bisakepingin carane sukses ing geo-target tanpa nggunakake lokasi server fisik.

Max Bell, pakar saka Semalt Layanan Digital nuduhake rahasia geo-targeting kanggo bisnis.

Kaping pisanan, ana pertimbangan penting sing kudu ditrapake. Tuladhane:

  • Carane menehi hasil karo situs multilingual karo siji lokasi server
  • Cara nggawe crawlers web mbedakake basa liya saka duplikat isi
  • Carane lokasi server bisa mangaruhi SEO
  • Apa pengaruh lokasi server ing basis klien

Nanging, lokasi server ora kena pengaruh ing e-commercesukses maneh. Alat Web Google Webmaster duwe CDN, sing bisa nggawe saringan geo-target tartamtu lan mesthekake manawa isi kasebut tekan sawetarakonsumen sing ditargetake mudhun, sing mung bisa dilakoni liwat panggunaan lokasi server sing becik.

Carane situs web bisa target siji negara ing siji basa

Mesin pencari modern kaya Google lan Bing nduweni alat webmaster, singnawakake layanan kanthi nargetake jenis lalu lintas tartamtu..Ing Google Webmaster Tools, setelan iki kasedhiya ing Panelusuran Lalu Lintas>Penargetan internasional> tab Negara. Negara sampeyan pengin ngoptimalake kanggo nargetake kudu katon ing menu tarik mudhun. Ing sawetara kasus,web developer bisa milih rencana hosting sing nduwe domain tingkat paling dhuwur ing negara. CCDL iki bisa kalebu URL situs web kayatawww.mysite.de kanggo situs Jerman. Mesin pencari kaya Google kanthi otomatis nggandhengake domain kasebut karo negara kasebut. Ing kasus iki,Situs web kuwi ora bisa digandhengake karo situs liya.

Nanging, sawetara situs web nggunakake domain top-level umum kaya (.com, .org, lan liya-liyane).Ing kasus kasebut, pangguna nduweni pilihan kanggo nggawe domain panganggo utawa subdirektori saka negara liyane. Yen ora, mesin telusurankanthi otomatis pranala karo parameter liyane kayata:

  • Backlinks teka ing situs iki
  • Alamat IP saka server
  • Lokasi data saka potongan lan
  • Informasi sing gegandhengan saka piranti kaya Google Bisnisku

Sampeyan bisa nyiyapake situs web ing Spanyol lan ngatur kabeh kustomisasikanggo Jerman nggunakake Google utawa Bing Webmaster tools. Nalika ngatur situs kasebut, penting kanggo nimbang aspek wektu pangiriman kaca.Situs web sing paling cepet nalika pangguna ing negara kasebut server situs.

Kajaba iku, situs web bisa ngawasi kabeh donya. Ing kasus iki, Google nyaranakenggunakake menu sing ora dicenthang ing negara kasebut. Gagal nindakake iki, siji bisa ilang sawetara keuntungan, utamané amargaSEO lokal otomatis, sing Google nampilake situs web. Nggunakake jaringan Pangiriman Konten (CDN) uga penting banget. CDN efektifstrategi menehi siji node server aktif lan ndadekake situs nanggepi kanthi cepet.

November 27, 2017