Back to Question Center
0

Ahli Semalt: Wie Man Erfolgreiche Inhaltsforschung Laufen Lässt

1 answers:

Pemasaran digital penting kanggo bisnis nganggo platform online. Kanthi pamasaran digital, situs web tartamtu kanggo nambah basis pelanggan lan uga keuntungan. Sawetara teknik bisa ningkatake visibilitas merek kanggo para pembeli online. Sawetara teknik iki kalebu optimasi search engine (SEO), kampanye media sosial sing efektif (SMM) uga marketing konten - grand mondial casino bewertung unternehmen. Cara iki nyedhaki taktik SEO kayata riset kunci, peringkat, backlinking lan uga akeh kampanye iklan PTC.

Kanggo kasus marketing isi, ana cara sing efisien amarga wong njaluk isi ndhuwur kanggo situs web. Akeh pengusaha ngatasi masalah milih antarane konten sing digunakake. Ing jaman digital iki, internet nduweni kabeh wangun konten digital. Ing pangertèn sing padha, sampeyan bisa uga nggawe postingan blog sing apik kanggo isi sampeyan. Sawetara bisa nggunakake isi utami nalika liyane gumantung isi sekunder. Dening, Andrew Dyhan, Manajer Sukses Semalt nganggep yen sampeyan kudu mbedakake antarane isi utama lan sekunder kanggo nggayuh kampanye marketing.

Bedane antarane riset isi primer lan sekunder

Analysts nerangake yen paling saka pembaca saka situs web klik URL karo goal ing atine. Sebagean lalu lintas situs web ora peduli babagan informasi kasebut. Tujuan umum ngunjungi situs web kasebut yaiku njupuk informasi utawa ngajak tugas tumindak..Nanging, sawetara panaliten jero bisa uga bisa nemokake prabédan, sing bisa nimbulaké kaputusan kanggo ngowahi situs web.

Sumber primèr

Secara teoritis, iki data sing teka saka awal. Sampeyan bisa uga nduwe pendapat pribadi, laporan lab utawa sawetara laporan liyane. Tulisan-lambang utama ing ngisor nuduhaké pemilik blog / situs web minangka penulis, lan aplikasi ilmiah bisa ngutip situs web lan topik. Sacara praktis, sampeyan bisa nggunakake data primer utawa malah ngowahi isi kanthi nggunakake situs liya minangka sumber data sekunder. Data primer aman, nanging sawetara aplikasi bisa njaluk referensi. Sumber data sekunder apik karo ngutip penulis liyane.

Data sekunder

Sumber data sekunder nduweni bobot luwih akeh tinimbang sumber data primer. Padha nyengkuyung ngutip buku-buku kognitif banget uga studi sing kondhang. Conto entri data bisa kalebu nyakup phrases kaya "Miturut sawetara riset dening Forrester utawa Biro Sensus." Informasi kasebut kaya mengkono kredibilitas informasi sampeyan nggawe maca maca sumber Panjenengan. Salajengipun, ngutip sumber sekunder ningkatake panguwasa rangkeng kaca. Kondhisi iki mbantu mesin pangkat sampeyan sadurunge paling akeh sumber liyane.

Kesimpulan

Saben bisnis online butuh visibilitas online sing cukup kanggo nggayuh basis customer sing signifikan. Ing babagan iki, marketing isi nduweni peran wigatine kanggo nguri-uri keberhasilan prakara iki. Perusahaan nggunakake agensi SEO sing nindakake sawetara tugas kasebut. Nanging, sampeyan kudu mangerteni carane iki teknik marketing bisa digunakake lan carane nggunakake kanthi efektif. Ing saperangan kasus, marketing konten bisa nduwe loro jinis data: data primer lan data sekunder. Pandhuan iki bisa mulangake prabédan lan apa sing bakal digunakake ing pesawat data tartamtu. Sampeyan bisa uga bisa ngasilake data sampeyan uga nggawe situs web resmi kanthi akeh petunjuk.

November 28, 2017