Back to Question Center
0

Ahli Semalt: Apa Penipuan Online Katon?

1 answers:

Penipuan online wis dadi ancaman utama kanggo industri e-commerce. Biasane,webmaster nyadari risiko penipuan nalika njaluk chargeback dhisik. Nalika penipuan iki umum ana ing pirang-pirang wilayahsaka jagad, U.S. ngadhepi beban paling akeh saka penipuan online.

Penipuan internet umum kanggo macem-macem alasan. Max Bell, Customer Success Manager Semalt ,wis nggawé fakta penipuan online sing paling penting kanthi tujuan kanggo mbantu nyerang serangan.

Data kertu kredit dicolong gampang kanggo tuku. Penipuan internet ora prioritas utamaIsu ing dhaptar badan penegak hukum amarga ngumpul bukti cukup lan sumber daya kanggo nganiaya kasus kasebut hard. MinangkaAsile, penuntutan arang banget.

Cara kerja penipuan online

Tahap 1:

Informasi kartu kredit dicolong dening kriminal cyber sing tunggal utawa jaringan gedhesaka peretas profesional.

Biasane, peretas individu utawa sindikat pidana nyerang bisnis lan organisasikanggo entuk samubarang data finansial utawa pribadhi. Sawise dheweke entuk data sing perlu, dheweke ngedol pasar gelap. Data liyanepara peretas duwe babagan kartu, luwih dhuwur rega informasi ing pasar ireng.

Tahap 2:

Data dicolong didol menyang pihak ke-3.

Paling wektu, wong sing nyolong data pribadhi utawa finansial ora padhawong sing nggunakake informasi. Biasane, sing luwih gedhé anggempur, sing luwih cilik kamungkinan hacker awal bisa nggunakake data kanggo nglakoni penipuan.

Tahap 3:

Penguji lan ngeculake kertu kasebut.

Nalika penipu njaluk data kertu kredit, kertu kasebut kapisah saka kertu dormantkertu. Kanggo mangerteni yen kertu aktif, penipu nggawe tuku cilik online. Yen transaksi kasebut sukses, dheweke nandhang kacilakankertu kredit.

Gumantung babagan papat peretas data sing duwe, bisa ilangminangka pamilik sah saka kertu lan malah ngalahake panyaring penipuan online ing game.

Kenapa tuntutan penipuan internet langka

Mangkono hacking kanggo Book asring tugas ngagetake kanggo macem-macem alasan. Pisanan, singdiselidiki kudu nglintasi wates negara lan internasional sing njalari masalah yurisprudensi.

Kapindho, panyimpenan bukti penipuan online tansah angel. A penipu singMenaksir pemanggah kadaptar ndaftar alamat email anyar lan nyilih kothak layang ing sangisore jeneng palsu. Iki ninggalake bukti sing ora pati jelaskejahatan marang penipu. Akibaté, lembaga penegak hukum ora nduwèni bukti sing cukup kanggo nuntut kejahatan.

Kajaba iku, tindak tanduk e-commerce asring dianggep minangka masalah prioritas sing kurang.Iki amarga jumlah rata-rata dhuwit sing dicolong asring kurang. Ing wektu sing padha, korban uga ora gelem ngupayakake penipuutamané manawa pemilik kertu kasebut bakal nampa dhuwit bali saka bank sing ngetokake kertu kasebut. Lan nalika sampeyan mbandhingake rata-ratajumlah dhuwit situs e-commerce bakal ilang penipuan kanggo kasus FBI lan lembaga penegak hukum liyane sing ngrembuk ing situs-situs, sampeyan miwitikanggo ngerteni apa penipuan e-commerce minangka keprihatinan utama kanggo agensi kasebut. Ing intine, dudu agensi kaya FBInglirwakake kasus kasebut, tinimbang dheweke ora duwe tenaga kerja sing cukup kanggo nggolek penjahat cyber kasebut.

November 28, 2017
Ahli Semalt: Apa Penipuan Online Katon?
Reply