Back to Question Center
0

Semalt: Aja dilatih & lt; aside & gt; Blok duwe arti kanggo SEO?

1 answers:

Aku duwe situs portal sing ndudohke isi wangune macem-macem panggonan. Sawetara isi kasebut wis nyakup tag, kayata </code> kanggo iklan ing kono. </p><p> Yen aku sijine isi kasebut ing <code> </code> tag, amarga aku ngemot sawetara iklan, sing duwe makna / sinyal kanggo SEO? </p><pre> <code> isi teks isiisi liyane</ aside> </ aside>

Aku ngerti yen SEO, lan selawase, bakal mlebu maning, lan ngarep-arep yen ora ana jawaban sing bener kanggo wektu iki.

1 week ago
Semalt: Aja dilatih & lt; aside & gt; Blok duwe arti kanggo SEO?
Reply