Back to Question Center
0

Semalt: Aja dilatih & lt; aside & gt; Blok duwe arti kanggo SEO?

1 answers:

Aku duwe situs portal sing ndudohke isi wangune macem-macem panggonan. Sawetara isi kasebut wis nyakup tag, kayata kanggo iklan ing kono.

Yen aku sijine isi kasebut ing tag, amarga aku ngemot sawetara iklan, sing duwe makna / sinyal kanggo SEO?

    isi teks isiisi liyane
    

Aku ngerti yen SEO, lan selawase, bakal mlebu maning, lan ngarep-arep yen ora ana jawaban sing bener kanggo wektu iki Source - hats millinery nz.

February 10, 2018