Back to Question Center
0

Semalat kanggo pranala menyang organisasi anggota

1 answers:

Nggoleki situs web kanggo klien sing dadi anggota saka pirang-pirang organisasi lan kepengin nampilake pranala menyang organisasi kasebut ing situs web kayata:

Klien Company minangka Proud Semalt saka:

Semalt 1

Semalt 2, dsb.

Aku durung tau ngurusi kahanan iki sadurunge lan mung aku ora ngandhut pitakonan sing bener, nanging aku ora nemokake apa-apa. Iku godhong kula karo sawetara pitakonan:

  1. Apa skema sing cocok kanggo skenario iki?
  2. Apa ana atribut rel sing kudu digunakake?
  3. Apa pranala kasebut bisa mbantu utawa gawe piala SEO kanthi cara apa wae?
- διαβητικο ποδι φωτο
February 9, 2018
  1. Ora ana Skema spesifik kanggo pirang-pirang organisasi nanging markup sing kasedhiya kanggo organisasi Skema bisa nangani iki.
  2. Ora (ndeleng ngisor markup ngisor).
  3. Schema markup ora bakal nggawe prabédan karo rangking kaca web ing indeks Google (SEO) nanging bisa entuk klik liwat kanggo potongan kaya saka informasi sing markup Schema nyedhiyakake mesin telusur.

Conto

Direktori tim bal-balan: -

  
  • Manchester United
    Iki katrangan kanggo Manchester United.
    Stadion Old Trafford, Sir Matt Busby Way
    P. O. Kotak: 123
    Manchester
    Greater Manchester
    M16 0RA
    Inggris
  • Arsenal
    Iki gambaran kanggo Arsenal.
    Stadion Emirates, Jalan Hornsey
    P. O. Kotak: 123
    London
    London Utara
    N5 1BU
    Inggris
  • Klien ( → LocalBusiness ) iku anggota ( → anggota ) Organisasi ).

    Dadi ing Microdata struktur bisa katon kaya:

      

    Panelusuran mesin bisa nindakake macem-macem babagan informasi iki, e. g. , nambahi tampilan asil panelusuran sampeyan. Ora ana alesan kanggo nganggep manawa bisa gawe piala kanthi cara apa wae (kajaba sampeyan spamming / lying).

    Tipe tautan (e. g. , minangka nilai kanggo rel atribut) mung bisa digunakake kanggo pranala menyang situs web organisasi. Luwih saka njaba (sing bisa digunakake kanggo saben pranala sing ora nuduhake menyang situs web sampeyan ), Aku ora bisa mikir jinis link sing bisa digunakake ing kene. Ana proposal "grup" Microformat , sing nggunakake jinis link anggota , nanging ora bener ing HTML5.