Back to Question Center
0

Panggonan kanggo tuan rumah server soket php prasaja [duplikat] - Semalt

1 answers:

Kemungkinan Duplikat:
Carane nemokake web hosting sing memenuhi persyaratane?

aku nglakoni proyek cilik sing sok-sok mbutuhake aku kanggo mbukak script soket php liwat ssh. nggunakake sawetara byte bandwidth (mung sawetara teks) sing ngaktifake proyek instalasi seni.

Aku nyoba rencana web hosting prasaja nanging ora ndhukung soket, jadi ngerti aku nggunakake rencana 32 $ vps ing namecheap - sedex rastreamento de mercadoria dos. com mung kanggo mbukak script php prasaja. Aku ora butuh tuan rumah apa-apa. Aku nemokake jenis gedhe banget kanggo kuwi prasaja. Apa ana sing bisa mbukak script kanggo biaya sing luwih murah? sembarang server sing ndukung soket php lan ssh?

February 8, 2018

Ndelok http: // www. lowendbox. com / sampeyan bisa nemokake akeh paket hosting murah VPS ana, asring nganggo kode promosi kanggo nggawe paket luwih murah.

Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake VPS kanggo ~ 5 $ ana, sing ngirim bisa mbukak script nanging luwih murah tinimbang paket saiki.

Priksa manawa kanggo tuku saka host sing wis bisnis bisnise sanadyan, supaya sampeyan ora nemokake hostermu mati ing pirang-pirang sasi lan supaya ora bisa scammers.