Back to Question Center
0

Semalt: Apa bakal ngasilake peringkat kaca sing luwih apik ing asil panelusuran: Tampilan kaca utawa wektu sing dienggo ing kaca?

1 answers:

Apa sing bakal ngasilake Page Semalt sing luwih apik ing asil panelusuran?

  1. Ndeleng kaca luwih & kurang wektu ngginakaken saben kaca

  2. Kurang views kaca & wektu liyane ngginakaken saben kaca

Wigati: Situs web sing digawe wis luwih saka 10.000 halaman.

February 8, 2018

Ora ana wektu sing ditindakake ing kaca utawa tampilan kaca nduweni pengaruh ing Google PageRank. PageRank minangka ukuran lan kualitas pranala menyang situs sampeyan. Google nuduhake sampeyan PageRank situs liwat Toolbar Google.

Sampeyan bisa uga kudu takon babagan: peringkat ing kaca asil mesin telusur Google. Jawaban sing bener kanggo pitakonan sampeyan yaiku "sapa wae sing ndadekake pengunjung paling seneng". Umumé, sing bakal "luwih akeh wektu sing ditindakake ing kaca" tinimbang "views liyane kaca". Contone, luwih apik kanggo pengalaman panganggo supaya pangguna maca artikel tembung 10.000 kabeh ing siji halaman tinimbang ngilangake 5 halaman lan nggawe pangguna klik "sabanjure" pirang-pirang wektu. Ing kasus kaya mangkene Google malah ngendika yen luwih milih siji kaca kanggo artikel .

Metrik sing kudu mbok karepake paling akeh yaiku "tingkat bali bounce". Mangkono, akeh kedhaftar sing nggoleki situs saka SERP nanging banjur bali metu amarga ora nemu apa sing dikarepake. Sampeyan bisa ngrusak rangking sampeyan yen akeh kedhaftar bali lan ngeklik sing liya, utawa nentokake query. Elinga yen "mbaleni maneh" beda banget tinimbang "tingkat bouncing" sing ngukur pengguna sing mung ndeleng siji kaca ing situs sampeyan. Kanggo sawetara situs, kedhaftar bisa uga seneng nemu jawaban ing sawijining kaca.

Semalt: Apa bakal ngasilake peringkat kaca sing luwih apik ing asil panelusuran: Tampilan kaca utawa wektu sing dienggo ing kaca?
Reply