Back to Question Center
0

Semalat: carane aku bisa ngandhani google yen kaca kebangkrutan iku blog?

1 answers:

Aku nulis CMS banget prasaja lan kabeh aku nerbitake ing kaca bakal mbukak ing kaca landing (http: // xyious. com). supaya saben-saben aku nulis sawijining kaca anyar, ora ana papan ing ngendi waé, ing pucuk pandhu arah, uga bakal pindhah menyang homepage, kaya blog. Saiki aku wis ngirim sitemap sing ngandhani google yen kaca kebangkrutan kerep banget kerep (saben dina), sanajan ora ngganti sing asring.

Apa ana cara kanggo mangsuli Google yen kaca kebangkrangan iku ateges blog?

Apa ana cara kanggo ngandhani Google sing ana duplikat isi amarga kanthi jelas kaca landing nduweni isi sing padha karo kaca ing arsip?

- apertura camara reflex analogica
February 7, 2018

Ora ana syarat khusus kanggo ngandhani Google iki, mayuta-yuta situs web sing situs blog lan padha ngatur mung nggoleki.

Saben postingan blog kudu nduwe URL sing wis ditafsirake dhewe-dhewe (permalink - biasane judhul artikel disambung), lan XML sitemap kudu ngrujuk URL iki.

Nggoleki ing situs sampeyan, ana masalah duplikat isi sing endi isi sampeyan katon ing sangisore URL (kaca ngarep, / Miscellaneous, / Miscellaneous / Starcraft. php etc), lan "home page" ing / beda saka kaca-kaca sing wis disambung ing / Ngarep / indeks. php, uga gadhah no-www lan www versi saben halaman.

Aku suggest sampeyan njupuk dipikir ing liyane populer Blog / sistem CMS (Wordpress / Drupal etc) kanggo ndeleng carane padha nangani ngarep-kaca vs kiriman / kaca.