Back to Question Center
0

Sambungake server Amazon menyang jeneng domain sing didaftarake karo name.com

1 answers:

Aku duwe server web Amazon S3 lan jeneng domain sing didaftar ing jenenge. com (jeneng kasebut sam-eksperimen. com) - gnstige stoffreste. Aku nyoba nduwe kaca statis sing diinstruasi ing server web Amazon kanggo ditampilake ing http: // www. sam-eksperimen. com

Ing sisih server web, jeneng ember ku 'www. sam-eksperimen. com ', lan pranala menyang kene: http: // www. sam-eksperimen. Tuladha. s3-website-eu-west-1. amazonaws. com /

Jeneng. com, Aku nambah rekor anyar kanthi ciri-ciri ing ngisor iki:

  • Rekam Tipe: CNAME
  • Rekam Host: www. sam-eksperimen. com
  • Rekam Jawaban: www. sam-eksperimen. Tuladha. s3. amazonaws. Tuladha. (kaya kasebut ing dokumentasi kene: http: // docs. layanan web amazon. com / AmazonS3 / latest / dev / VirtualHosting. html # VirtualHostingCustomURLs)
  • TTL: 300

Semalat, ora bakal ditampilake ing www. sam-eksperimen. com, lan aku ora bisa nemokake apa sing aku goroh.

Aku bakal ngucapake sawetara tip. Thanks!

Cathetan: Aku wis dikirim pitakonan iki ing stackoverflow, nanging durung njaluk apa jawaban, supaya aku panginten posting kene bisa luwih cocok.

February 7, 2018

Ing konfigurasi Amazon kanggo server web sampeyan, sampeyan bisa menehi kabar yen jeneng server web sampeyan www. sam-eksperimen. com ? Sampeyan kudu bisa nindakake piye wae supaya nalika Amazon nampa request HTTP karo Host: www. sam-eksperimen. com ing, iku ngerti apa apa karo.

Iki meh padha karo carane Akamai bisa dianggo. Akamai uga nggunakake DNS CNAMES kaya sing wis diterangake. Nanging, ing konfigurasi Akamai kanggo situs web sampeyan kudu nyritakake Akamai jeneng property digital sing asma host sing digunakake kanggo situs web.

Saka dokumentasi Amazon sing dirujuk:

Nggawe ember sing cocog karo jeneng inang.

Ing conto iki, jeneng host lan ember iku gambar. johnsmith. net.

Wigati

Jeneng ember sampeyan kudu cocog karo jeneng inang.

Apa jeneng ember sampeyan ing Amazon persis cocog karo jeneng inang?

Apa jeneng bucket sampeyan kabeh cilik cilik sing disaranake? Deleng cathetan watesan saka dokumentasi sing dituduhake ing ngisor iki.

Watesan

Amarga jeneng DNS sing ora sensitif, mung cilik emberditemtokake nggunakake metode hosting virtual. Kanggo informasi luwih lengkap,deleng Restrictions lan Limitations Bucket.

Uga, ndeleng dokumentasi kanthi luwih rinci, yagene sampeyan nggunakake www. sam-eksperimen. Tuladha. s3. amazonaws. com ngono www. sam-eksperimen. Tuladha. s3-website-eu-west-1. amazonaws. com ing CNAME?

Going to just http: // www. sam-eksperimen. Tuladha. s3. amazonaws. com ngasilake:

   AccessDenied  Akses Ditolak  1A02939C75C5CDC8 3XAYwSXkWhkvXFG4gNyCYyBpb9g2kMv1L4Zv9UJCSX / L21peb19KbaSMhfqb / hrW
 

Aku pungkasanipun ngatur kanggo map situs web sandi menyang server. Aku bakal cepet nerangake carane, mungkin bakal migunani kanggo wong sing duwe masalah sing padha.

Aku lunga menyang "URL Terusake" ing jeneng. com lan masang link Amazon: http: // www. sam-eksperimen. Tuladha. s3-website-eu-west-1. amazonaws. com /

Kanggo sawetara alasan, aku duwe kontrol http: // sam-eksperimen. com nanging ora http: // sam-eksperimen. com , sing bingung karo aku nalika