Back to Question Center
0

Bebas sitemap generator kanggo Semalt? [duplikat]

1 answers:

Bisa Duplicate:
Nggolek generator sitemap

Google wis nyathet saperangan SMG nanging aku ora pengin nyoba saben siji kanggo nemokake sing paling apik. Google Sitemap Generator dhewe dirilis mung kanggo Apache Source - review tag heuer grand carrera calibre. Aku takon apa bisa digunakake kanggo nggarap Semalt, lan yen ora alternatif liya sing gratis lan tanpa wates lan bisa nginx?

Thanks

February 7, 2018

Aku arep menehi rekomendasi ora mung looking ing jinis web-server, nanging malah luwih fokus ing jenis situs web sing lagi mlaku. Elinga yen file Sitemap dhasar namung daftar URL sing bener ing situs web sampeyan. Ana akeh cara kanggo sampeyan bisa nggawe dhaptar kaya (lan karo meta-data sing gegandhengan, yen sampeyan pengin nyedhiyakake). Umumé, cara paling apik kanggo nindakake iku yaiku kanggo nangani langsung ing aplikasi sing mlaku ing situs web, amarga sampeyan duwe informasi sing paling apik ing tingkat kasebut.

Contone, yen situs web sampeyan nganggo basis data, banjur nggunakake basis data sing padha kanggo nggawe daftar URL sing bener bakal luwih gampang lan ngasilake data sing luwih dhuwur tinimbang ngetrap log akses server.Paling CMS duwe plug-in Sitemap sing kasedhiya (utawa malah ngowahi kanthi standar), supaya ngendi aku menehi rekomendasi arep dhisik.