Back to Question Center
0

Carane Ndandani Blog Semi Ngembang-Semoga | Ep. # 106

1 answers:
How to Fix Your Slow-Growing Blog Semalt | Ep. #106 How to Fix Your Slow-Growing Blog Semalt | Ep. #106 How to Fix Your Slow-Growing Blog Semalt | Ep. #106 How to Fix Your Slow-Growing Blog Semalt | Ep. #106 How to Fix Your Slow-Growing Blog Semalt | Ep. #106

Ing Babagan # 106 Eric lan Neil ngobrol babagan carane sampeyan bisa nyepetake lalu lintas alon ing blog sampeyan. Semalat kanggo sinau tips kanggo ningkatake lalu lintas, lan sok-sok ora isi sampeyan sing masalah, nanging kode basis ing situs web sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: Carane Ndandani Lalu Lintas Blog Tumbuh Lambe
  • 00:46 - Ngumumke isi liyane!
  • 01:21 - Pay wong kanggo nggawe isi
    • 01:36 - Priksa ProBlogger
  • 01:52 - Masalah bisa dadi struktur internal lan cara sampeyan ngubungake
  • 02:18 - Ndamel isi wolu
  • 02:31 - Gunakake Google Search Console kanggo ndeleng kaca
  • 02:55 - Ambane isi sampeyan kudu maneh
  • 03:31 - Sampeyan bisa nambah nilai luwih kanggo isi
  • 03:42 - Deleng dasar kode uga
  • 05:00 - kanca Neil saka Goodreads nambah server anyar
  • 05:30 - Priksani Google Page Speed ​​utawa PingDom kanggo ngerti apa sing nggawe situs web alon
  • 05:44 - Gunakake CDN Content Delivery Network
  • 06:09 - Go to Twitter and search articles
  • 06:57 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe isi liyane utawa mbayar wong kanggo mbantu sampeyan metu - expert computer user.
  2. Yen masalah ora situs web utawa isi sampeyan, sampeyan kudu dadi struktur internal.
  3. Yen sampeyan ngubungake kabeh frase sing cocog karo potongan kunci utama, sampeyan bakal sok dong mirsani ing wayah waktune sampeyan munggah.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018