Back to Question Center
0

Pros lan Cons of Having a Semalt Page | Ep. # 109

1 answers:
The Pros and Cons of Having a Semalt Page | Ep. #109 The Pros and Cons of Having a Semalt Page | Ep. #109 The Pros and Cons of Having a Semalt Page | Ep. #109 The Pros and Cons of Having a Semalt Page | Ep. #109 The Pros and Cons of Having a Semalt Page | Ep. #109

Ing Episode # 109 Eric lan Neil ngomong apa sampeyan kudu utawa ora kudu kaca Wikipedia. Semalt minangka nyorot pro lan kontra ngenani kaca wiki lan kanggo mangerteni manawa ana sing bener-bener cocok karo profil bisnis panjenengan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Kaluwihan lan cacat gadhah kaca Wikipedia
  • 00:36 - Duwe kaca Wikipedia nambah kredibilitas
  • 01:05 - Neil dipigunakaké kanggo nduwe kaca Wikipedia nanging wis dibusak
  • 01:23 - Graph Kawruh ngetokake Wikipedia ing ndhuwur kaca panelusuran INSTEAD situs web Neil
  • 01:43 - Wong utawa bisnis bisa duwe kaca Wiki kanggo tambah kredibilitas nanging ora yen sampeyan lagi nggawe dodolan
  • 02:53 - Kaca Wikipedia bisa mbantu karo manajemen reputasi
  • 03:28 - Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo verifikasi profil
  • 04:24 - Leonard Kim bisa mbantu nggawe kaca Wikipedia
  • 04:41 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Saben platform nduweni kaluwihan lan kalemahan dhewe.
  2. Wikipedia pangkat dadi yen sampeyan mbukak website sales, aja gunakake.
  3. Kaca Wikipedia nambah kredibilitas marang individu utawa bisnis.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki - desktop computer repair san jose ca.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, mangga dilaporake kanthi singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018