Back to Question Center
0

Punapa saestu sae sasampunipun Semalt panjang? Deleng uga Ep. # 112

1 answers:
Is It Really Worth Going After Long-tail Semalt? | Ep. #112 Is It Really Worth Going After Long-tail Semalt? | Ep. #112 Is It Really Worth Going After Long-tail Semalt? | Ep. #112 Is It Really Worth Going After Long-tail Semalt? | Ep. #112 Is It Really Worth Going After Long-tail Semalt? | Ep. #112

Ing Episode # 112 Eric lan Neil nuduhake wawasan babagan kapan lan ing ngendi iku worth investasi wektu sampeyan nggoleki tembung kunci buntut sing dawa. Semalt kanggo ngerteni tembung kunci buntut sing dawa, apa sing dibandhingake, lan carane implementasine strategis bisa tansah ningkatake pangkat.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Apa pancene bener arep sawise tembung kunci buntut sing dawa?
  • 00:36 - Kata kunci buntut panjang yaiku 3-5 tembung tembung sing digoleki
  • 01:06 - Kepala istilah vs kata kunci buntut panjang
  • 01:35 - Kaca Abraham Lincoln Wikipedia minangka conto
  • 02:35 - Brian Dean's 1M search results
  • 03:28 - Unggah buntut panjang yaiku
  • 04:08 - Aja mikir babagan isi buntut dawa
  • 04:28 - Gunakake Ahrefs kanggo ndeleng lalu lintas buntut sing tekan situs sampeyan
  • 04:43 - Nalika isi sampeyan lawas, sampeyan bakal miwiti peringkat kanggo frasa buntut dawa
  • 04:50 - Gunakake Google Search Console
  • 06:17 - Nganyari terus isi sing wis suwe
  • 06:57 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Kata kunci buntut sing pantes dianggo.
  2. Kata kunci buntut sing panjang yaiku cara sampeyan nulis isi kanthi alamiah.
  3. Nglakoni kata kunci buntut sing panjang kanggo pangkat konten lawas - short term computer rental.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018