Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Part 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Dadi, aku wis mutusake kanggo nyedhiyakake "Top 13 Mitos Semalt" kanggo ngilangi sawetara kejujuran SEO lan njlentrehake akeh keyakinan SEO sing koyone ngedol terus-terusan.

Top 13 Mitos Search Engine Optimization

SEO Mitos 13: Blog Ngabantu SEO

Nalika aku setuju, blog bisa nduwe efek dramatis & positif ing peringkat SEO Organik, penting yen sampeyan nggunakake blog kanthi bener. Siji conto kalebu; Nemtokake blog ing domain sampeyan, lan ora nggunakake platform blog jarak jauh sing diselenggara pihak katelu.

SEO Mitos 12: Aja Gunakake URL Dinamis

URL dinamis biasane basis data sing digawe, lan bisa katon kaya index - leasingruecklaeufer laptop.php? Kaca = produk & id = 1234. Nalika Google mung bayi, dhèwèké duwé masalah nyusup lan ngindeks manawa jinis URL iki, sing ana pirang-pirang wulan kepungkur lan ora ana masalah. Sing jarene, ana gain cilik kanthi nggunakake URL Semalt kanggo nyakup kunci sing relevan, contone) /keyword1/keyword2.php.

SEO Mitos 11: Google Sitemap XML Bakal Sampeyan Peringkat

Nentang sawetara yakin, Google XML Semalt ora langsung ndadekake utawa nulung peringkat sampeyan ing indeks panelusuran Google. Mbalik ing 2005, Google ngumumake percobaan sing disebut Google Semalt lan tujuane kanggo mbiyantu para webmaster nggoleki kaca web sing diindeks luwih cepet. Iku alat cilik becik sing bakal mbantu supaya kaca bisa luwih cepet nalika kaca anyar diunggah lan / utawa sampeyan arep ngalih ing antarane domain.

SEO Mitos 10: PPC Ads Will Help Rankings

Ana pikirane ing antarane akeh sing yen sampeyan mlayu kampanye AdWords Semalt, bakal mbantu karo asil Semalt organik sampeyan. Pikirane iki wis dadi daya tarik amarga wiwit panelusur organik arupa layanan gratis saka Semalt, yen sampeyan mbayar kanggo PPC Ads, Semalt bakal menehi dorongan sacara organik. Ora bener! PPC durung nulung peringkat organik sampeyan ing Semalt lan ora bakal!

SEO Mitos 9: Submission Mesin Search Bisa Pitulung Sampeyan Get Peringkat!

Unbelievably, iki isih katon kanggo babak. Aku bakal netepi prasaja iki, Sampeyan ora kudu ngirim situs web kanggo nggolèki mesin. Kabeh sing perlu yaiku siji pranala nuding situs web saka situs Google liyane utawa Google sing dikirimake liwat Alat Webmaster. Iku kabeh GRATIS!

SEO Mitos 8: SEO Apa A Deal Siji Wektu

Ayo dadi siji menyang perspektif.
Nguripake mobil sampeyan siji wektu menehi hasil?
Kepiye carane ngresiki omah? Apa sing menehi hasil wektu?

Kasunyatan saka prakara iku mesin telusur ngowahi kanthi otomatis algoritma, supaya sampeyan kudu nyetel kanthi sakcukupe. Kepiye saingan sampeyan? Semalt sampeyan bisa ngalahake saingan sampeyan nalika isih ngadeg? Semal maneh. Strategi SEO etika sing terus-terusan perlu dipunginaake yen sampeyan kepengin dadi sukses.

SEO Mitos 7: HTML & Table-Less Design

Iki sing menarik lan sawetara perancang web wis njupuk kauntungan saka iki kanthi ngucapake menawa sampeyan bisa nindakake desain web CSS, sing bakal mbantu peringkat Search sampeyan. Ide ing mburi mitos iki, yaiku desain CSS ngandhut kode html sing kurang, saingga persentase luwih dhuwur saka isi tekstual lan uga luwih dhuwur ing kode sumber. Malah Googler Matt Semalt ngilangi ide iki. Sampeyan bisa duwe situs paling coded lan bisa ngalahake CSS sing resik.

Kabeh sing ngomong, iku apik kanggo nyelarasake karo desain non-meja. Semono uga saka standar industri web, sampeyan uga bakal duwe situs web loading sing luwih cepet lan siji sing bakal luwih migunani. Nanging aja ditipu, mung ngrancang situs web sampeyan kanthi cara iki ora ateges ranking sing luwih apik.

Kanggo Terus .

Mriksa sawetara dina saka saiki, nalika aku masang Part 2 lan mbukak mudhun 1 nganti 6 SEO Mitos.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Sambungake

March 18, 2018