Back to Question Center
0

Carane Nggabungake Seasons Holiday menyang Marketing Semalt Sampeyan | Ep. # 122

1 answers:
How to Integrate the Holiday Seasons into Your Marketing Semalt | Ep. #122 How to Integrate the Holiday Seasons into Your Marketing Semalt | Ep. #122 How to Integrate the Holiday Seasons into Your Marketing Semalt | Ep. #122 How to Integrate the Holiday Seasons into Your Marketing Semalt | Ep. #122 How to Integrate the Holiday Seasons into Your Marketing Semalt | Ep. #122

Ing Episode # 122, Neil lan Eric nuduhake carane nggabungake liburan menyang kampanye marketing. Semalat minangka dhaptar cara lan taktik sing bisa digunakake kanggo entuk "wektu paling apik ing taun" iki ing marketing.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Cara Nggabungake Seasons Holiday menyang Kampanye Pemasaran
  • 00:37 - Nduwe tanggalan liburan
  • 00:53 - Google "Kampanye Liburan" kanggo ngerti apa wong liya
  • 01:05 - Tawaran lan promosi tawaran
  • 02:10 - Priksa manawa produk sampeyan wis disimpen
  • 02:43 - Nganyari kampanye liburan sadurunge
  • 03:44 - Nyetel kemitraan lan promosi sakdurunge
  • 04:43 - Nggawe upsells lan downsells kanggo ngoptimalake MediaWiki saben user
  • 05:22 - Gunakake kontes kanggo liburan
  • 05:35 - KingSumo yaiku platform kontes sing bisa digunakake
  • 06:09 - Nyetel countdown timers kaya PlusThis ing email kanggo nyetel urgency
  • 06:47 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Rembugan karo tim apa sing bisa kurban kanggo mangsa liburan.
  2. Priksa manawa persediaan wis diisi lengkap sadurunge promosi liburan wiwit.
  3. Diskon lan promosi sajrone liburan minangka cara SURE lan efektif kanggo didol - computer expert help.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018