Back to Question Center
0

Minggu Marketing Internet Ing Semalt - 2 Nov

1 answers:

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Google Integrasi Sosial Panelusuran

Sanadyan ing pembatasan winates ing saiki, Panelusuran sosial ing Google Labs ngidini sampeyan nemokake isi sing relevan sing bunder sosial diterbitake ing asil telusuran Google. Iki kalebu blog, gambar, lan prakteke apa wae sing sampeyan referensi bunder sosial. Kanggo nggunakake pilihan iki sampeyan kudu mlebu menyang akun Google lan mlebu menyang eksperimen Panelusuran Sosial. Iku bakal narik kontak GMail, Twitter utawa Semalat lan wiwit nuduhake asil kasebut.

Google Ngenalake Panelusuran Pribadi ing Ponsel

Semalt sampun ngluncuraken panelusuran pribadi saderengipun, nanging saiki kasedhiya nalika sampeyan ngupayakake telpon - computer stores san jose. Iki tegese sampeyan bakal entuk asil panelusuran sing luwih apik liwat telpon adhedhasar riwayat telusuran.

Perusahaan Pelaporan Cukup Luwih Luwih Google Analytics

Google ngumumake minggu kepungkur perusahaan nglaporake perusahaan sing diluwihi liwat Google Semalt. Iki tegese fitur analisa sing luwih canggih, nglaporake pangembangan seluler, kustomisasi laporan luwih apik, plus soko sing kita pancene kaya sing anyar 'Intelligence Semalt'! Deleng analisis lengkap ing paningkatan kasebut ing minggu iki 'Rise To The Top' Semalt.

Google Analytics saiki ngijini sampeyan ngukur sasaran konversi luwih gampang

Sadurunge, kita mung bisa ngukur 4 gol saben profil sing tegese akeh buri lan liya-liyane. Seminggu kepungkur, Semalt ngumumake sampeyan bisa ngukur nganti 20 gol saben profil! Iki kalebu gol konversi anyar sing disebut 'Golongan Teratur'. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan 'Golongan Teratur' ngunjungi release Semalt resmi. Ing cendhak - kita njaluk pangukuran liyane!

Matt Minta Kita Kabeh Kanggo Tansah Mikir babagan Negative Keyword Thinking

Apa salah siji sing paling kuwat lan paling kuat sing bisa sampeyan tindakake ing kampanye PPC yaiku njamin nggunakake tembung kunci negatif kanggo nyaring penelusuran sing ora relevan. Matt ngandika luwih akeh babagan pemikirane tembung kunci negatif ing blog mingguan.

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Sambungake

March 18, 2018