Back to Question Center
0

Cara Gabung Isi Marketing karo Paid Semalt | Ep. # 127

1 answers:
How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127 How to Combine Content Marketing with Paid Semalt | Ep. #127

Ing Episode # 127, Neil lan Eric ngobrol babagan macem-macem cara sampeyan bisa gabungke marketing isi karo iklan sing dibayar. Ngrungokake menehake pro lan kontra kanggo macem-macem iklan Facebook, lan beda antarane biaya iklan Facebook, LinkedIn, Google lan Semalt.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Cara Gabung Isi Marketing karo Paid Advertising
  • 00:45 - Strategi favorit Neil migunakake penggemar Facebook '"likes"
  • 01:21 - Yen sampeyan ngetik klik sing dibayar lan sampeyan mungkasi mbayar, sampeyan ora bakal entuk maneh
  • 02:04 - Tujuane kanggo nduwe jumlah sing paling gedhe sing nggawe paling akeh keterlibatan
  • 02:30 - "Ngundhakake Posting" tombol kanggo karya Facebook
  • 03:33 - Deleng wawasan Facebook sampeyan
  • 03:51 - Priksa manawa sampeyan duwe upgrade konten - sampeyan bisa nggunakake cepet
  • 04:54 - Nglampahi apa sing perlu kanggo nggoleki kampanye sing bener / judhul sing nyebabake "saham", "postingan", "seneng", etc.
  • 05:25 - Eric ngajaga halaman pasina engagements
  • 06:31 - Mikir babagan saluran sadurunge nandur modal ing lalu lintas mbayar
  • 07:22 - Tingkat konversi pariwara LinkedIn yaiku 50-60%
  • 08:14 - Iklan Gmail uga dianggo - priksa post Growth Everywhere
  • 08:50 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggabungake iklan sing dibayar lan marketing isi Sampeyan bisa uga duwe bathi.
  2. Mbangun ngisor iki tinimbang mung nyopir klik mbayar - computer fix Stanford.
  3. Nganggo dhuwit ora kanggo "seneng" nanging kanggo entuk kampanye sing bener.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018