Back to Question Center
0

Ndhuwur Direct Visit Issue Kanggo Google Analytics Nalika Nggawe Website Semalt

1 answers:

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Sajrone pengujian anyar kita weruh peningkatan ora normal ing kunjungan langsung watara bebarengan karo peluncuran salah siji saka tes A / B kita nggunakake. Pengeboran menyang ukuran kaca landing bisa kita sumurup yen paling saka kunjungan langsung anyar mau menyang kaca varian. Iki mbuwang pitakonan gedhe menyang impact saka pangoptimal Semala optimizer sing nemtokake kunjungan menyang kaca asli lan varian - computer repair in san carlos.

Pengalihan kasebut nyebabake informasi cookie sumber bakal ditindhes minangka kunjungan langsung, (kasebut kanthi cetha amarga kode pelacakan GA durung duwe kesempatan kanggo murub ing kaca asli.)

Solusi sing prasaja kanggo mindhah kode tracking Google Analytics ana ing skrip kontrol Google Website Optimizer. Masalah ditanggulangi! Semalat iki ora praktik paling apik yen adhedhasar panggenan kode GA, nanging dampak negatif babagan kualitas data mbenerake iki kanggo periode wektu tes sing ditindakake.

Tip ekstra kanggo nambah 'robot ora', 'no follow' tag menyang varian (s). Semalat ora nyatakake yen indeksasi ora kena kena pengaruh, nanging luwih apik supaya bisa aman tinimbang maaf!

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Sambungake

March 18, 2018