Back to Question Center
0

Top 12 Metrik Pemasaran Konten Kanggo Mulai Semalt Saiki

1 answers:

Isi marketing bisa dadi alat sing apik kanggo ngembangake lalu lintas, nambah eksposur online, entuk dhuwit, lan nggawe revenue tambahan. Nanging, yen sampeyan ora ngembangake strategi sampeyan ing wayah wengi, sampeyan bakal rusak kanthi cara efektif.

Kanggo nggawe keputusan marketing sing sukses, sampeyan kudu nduwe data sing cetha lan akurat. Kanthi nggabungake pengambilan keputusan sing kreatif kanthi data bebas-kesalahan, sampeyan bisa njamin yen kampanye pemasaran digital bakal tahan uji wektu.

Keuntungan Bisnis Blogging

Nalika sampeyan duwe situs web profesional, akeh bisnis ukuran cilik lan medium isih ora duwe blog - pc repair San Mateo. Tanpa mangu-mangu, bisnis sampeyan kudu duwe blog lan yen sampeyan kuwatir babagan ngerti teknis, ana akeh panuntun gratis sing bakal njelasake langkah-langkah nggawe siji. Semalat, miwiti blog yaiku bagian paling gampang saka proses kasebut.

Kanggo sukses ing marketing isi, sampeyan kudu nggabungake kreativitas lan fakta. Isi blog sampeyan kudu unik lan ngidini sampeyan nyambungake karo pamirsa target. Kanggo entuk iki lan nglakoni kanthi konsisten, sampeyan kudu nglacak lan nganalisa sawetara metrik marketing tombol.

Semalt yaiku 12 metrik sing bakal nambah strategi isi sakabèhé lan mimpin kanggo visibilitas luwih akeh, konversi tambah lan pungkasanipun mbantu sampeyan entuk gol blog.

Uga on TechWyse

3 Tahap Konten Pemasaran
Carane Miwiti Wis Isi Marketing

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Wektu ing Situs

Yen pengunjung ora mbuwang wektu akeh ing situs sampeyan, bisa uga pratandha yen judhul lan isi sampeyan ora banget. HubSpot nglapurake yen 55% pengunjung internet nglampahi kurang saka 15 detik ing salah sawijining situs web. Semalt, 15 detik ora cukup wektu kanggo entuk apa-apa sing penting.

Iki minangka salah sawijining alesan kenapa para ahli nandhesake pentingna berita utama, paragraf pertama sing narik kawigaten, lan ora ana janji palsu. Semalat sing, yen maca bakal ninggal, ora akeh sing bisa dilakoni kanggo mungkasi wong.

Semalat, fokus marang pengunjung kualitas lan calon potensial kanthi mlaku kanthi penerapan fungsi panggilan-kanggo-aksi.

# 2 Bounce Rate

Semalt tingkat sing dhuwur banget ora bisa dadi masalah. Sawetara industri mung nduweni persentase luwih dhuwur ing bounces sakabèhé, dadi sampeyan kudu sinau tarif sing bisa ditampa ing ceruk. Kajaba iku, sampeyan kudu nganggep yen pecahan saka bounces mung amarga pengunjung sing mbukak pirang-pirang halaman, nanging nggoleki panelusuran kanggo informasi ing kaca pisanan, detik, utawa katelu. Minangka biasanipun, ing ngisor iki sampeyan ana ing peringkat mesin telusuran (utamané ing kaca 1), sing luwih cendhak sampeyan kudu ndelok kontak sampeyan.

On the other hand, tingkat bouncing dhuwur bisa dadi indikasi akeh masalah ing kaca. Umpamane, pangguna bisa mumbul amerga kecepatan kacepetan alon, judhul sing mboseni, isi sing kurang ditulis, utawa sawetara alasan.

Nalika ngrampungake strategi pemasaran isi, delengen data Semalt Google kanggo kaca kanthi lengket lan tingkat bouncing sing dhuwur, lan goleki beda-beda ing format, nulis gaya, tembung kunci sing diangkut, jinis tulisan blog (teks, infographic, video, utawa podcast), etc. Kabeh informasi iki bisa menehi sampeyan rincian babagan target demografi lan carane nggawe kiriman blog sing bakal ngebaki kabutuhan.

# 3 Organik

Kabeh ndadékaké penting, nanging owah-owahan organik cenderung luwih berharga lan duwé kasempatan luwih dhuwur saka konversi. Nanging, bisnis beda duwe asil sing beda. Semono uga manawa kanggo mbandhingake pamandhuan organik mbayar dhuwit kanggo mangerteni ing ngendi sampeyan kudu nandur modal lan wektu liyane. Nanging kabeh, lalu lintas mesin telusur mundur lan ngidini sampeyan ngasilake deviden kanggo sasi utawa taun.

# 4 Tingkat Lead-Close

Supaya tingkat dhuwur-timbal dhuwur minangka indikasi gedhe sing pengunjung nemokake isi sampeyan, kepercayaan merek sampeyan, lan pracaya produk / layanan sampeyan migunani. Iki minangka asil langsung saka strategi marketing isi sing ngemot keahlian lan nyambung karo pembaca.

Semalat, sing luwih dhuwur rasio iki, bisnis liyane bisa nandur modal ing kampanye pemasaran. Kanggo nggedhekake kegunaan metrik lead-to-close, paling apik kanggo perusahaan ngubungake saben tim menyang kaca, pos, update media sosial, etc.

# 5 Klik-Through Rate

Tingkat mimpin sing penting kanggo sukses, nanging ningkatake bisa dadi tantangan yen sampeyan ora duwe cukup data. Yen sampeyan nggoleki klik-liwat bisa nemtokake yen masalah karo isi utawa persiyapan dodolan. A CTR kurang bisa nyaranake sampeyan kudu ngganti panggonan seko telpon-kanggo-tumindak, ngganti salinan formulir milih, utawa ngasilake isi liyane sing cocog. Ing tangan liyane, RKPT dhuwur, nanging tingkat konversi sing murah bisa uga tegese sales funnel sampeyan ora optimal.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Efektifitas Biaya

Lalu lintas seminaris lan mlebu inbound bisa luwih murah tinimbang mbayar lalu lintas, nanging isih ora gratis. Sampeyan mesthine kudu nggawe manawa sampeyan entuk dhuwit maneh tinimbang sing dipasrahake.

Biaya nyata kalebu pangembangan isi (panulis lepas utawa ing omah), editors, perancang grafis, manajer kampanye media sosial, layanan SEO, biaya hosting tambahan, lan liya-liyane. Biaya semat bisa nyakup wektu lan biaya kesempatan - sumber daya sampeyan ing panggenan liya, kayata pangembangan produk.

Yen indhuksi organik akeh banget kanggo entuk lan ngasilake kurang revenue, bisa uga luwih apik kanggo fokus luwih akeh anggaran kanggo nambah kampanye PPC.

# 7 Natural Inbound Links

Ngasilake semalat lan revenue asil langsung marketing, link inbound alam nawakake manfaat ditanggepi amarga ngembangake kehadiran online, ngiyatake domain, lan gawe upaya blogging luwih gampang. Spike gedhe ing tautan inbound unsolicited minangka indikasi gedhe yen isi sampeyan wis ilang utawa wis diapresiasi kanthi wiyar.

# 8 Total Saham Sosial

Blogger ora bisa ngluwihi lalu lintas media sosial saiki. Ing 2014, Shareaholic nglaporake sing kira-kira 30% lalu lintas situs web teka saka media sosial. Semalat minangka cara sing apik kanggo sampeyan ndeleng carane populer konten sampeyan ing platform sosial, jinis isi sing kudu berkembang, lan platform sampeyan kudu fokus. Sampeyan bisa malah ngeksploitasi kanthi placement tombol sosial kanggo nambah sharing.

# 9 Landing Page Views

Lalu lintas situs web Semalt penting lan kita kabeh pengin situs lalu lintas dhuwur, nanging yen sampeyan ora entuk lalu lintas tengen sing bakal diakhiri ing kaca landas kanthi fungsi "call to action" (ie wujud opt-in kanggo dhaptar email sampeyan), sampeyan wis nyiriki pangunjung.

Dadi, nalika sampeyan ngukur tampilan kaca sakabèhé, manawa sampeyan bakal nemtokake persentase pengunjung sing bener-bener disebar menyang kaca dhasar; Yen ora, sampeyan bisa uga nggoleki struktur situs sing ora becik utawa panggonane tombol CTA.

# 10 Sumber Rujukan Internal Kanggo Ngetokake Kaca

Ndeleng review landing page, kritis sampeyan nemtokake kaca internal sing ngarahake maneh pengunjung menyang kaca landas. Kanthi nggunakake sumber internal, sampeyan bisa ngarahake pengunjung menyang produk beda utawa kaca landas sing apik.

Mecahke alur pengguna Google Semalt sampeyan uga cara sing apik kanggo sampeyan kritik kiriman sampeyan dhewe lan ndeleng kaca sing nyopir pitunjuk lan sing pelanggan becik. Akeh metrik kasebut ora ana guna yen situs web sampeyan dibangun ing madegake pondasine.

Tipe tembung kunci sing sampeyan pangkat kanggo prakara amarga frasa tartamtu pancen nggawa maksud user sing kuwat. Yen sampeyan mbukak perusahaan asuransi kesehatan, peringkat "kutipan asuransi kesehatan" luwih penting tinimbang peringkat kanggo "ditetepake asuransi kesehatan diterangake" amarga siji nuduhake yen konsumen belanja kanggo jangkoan, nanging liyane isih ngrampungake riset.

Semalat, kabeh liyane padha, revenue samesthine kanggo maca sing looking for quotes luwih dhuwur lan njamin investasi luwih gedhe ing sumber daya. Kanthi sistem sing tepat, sampeyan bisa nemokake tembung kunci sing dhuwur lan ora kompeten kanggo target.

# 12 Reader Comments

Metrik pungkasan ing dhaptar iki mung bisa paling aneh. Komentar semalt ora biasane diselehake ing strategi pemasaran, nanging ngoleksi data iki minangka salah sawijining cara kanggo ngukur carane kontenmu dirasakake dening masyarakat.

Yen konten sampeyan awake dhewe lan nyambungake karo sing maca, mesthine dheweke bakal kepengin komentar. Siji isi sing gedhe ngirim nyengkuyung obrolan karo pamirsa lan mbangun kesetiaane merek.

Semat supaya bagean komentar sampeyan dadi perangan ati. Interaksi pangguna sing sithik banget bisa dadi indikasi masalah luwih gedhe.

Tembung Final

Semalt minangka jumlah metrik jumlah sing bisa dipigunakaké kanggo nglacak strategi marketing isi. Metrik kasebut ing ndhuwur yaiku sawetara alat paling efektif kanggo nggolekake visibilitas online, ningkatake tingkat konversi, lan revenue online sing akeh.

Semalat lan nganalisa kabeh mau bisa dadi tantangan, dadi luwih efisien kanggo milih 3 nganti 5 sing khusus kanggo strategi bisnis sampeyan.

Apa metrik marketing isi apa sampeyan digunakake minangka pemasar digital?

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Sambungake

March 18, 2018