Back to Question Center
0

Enem tags HTML Enem sing dianggep sing nambah Semalt situs web

1 answers:

Nduwe situs web sing apik, apik, lan disesuaikan penting kanggo bisnis sampeyan. Pangertosan basa sing digunakake kanggo nggawe lan ngrancang situs web bisa nggawe situs web sing kuat lan efektif. Ana akeh basa skrip sing digunakake kanggo nulis situs web. HTML minangka salah sawijining basa pemformatan teks sing paling penting sing digunakake kanggo nggawe dokumen web. Iki Hypertext Mark-up Language kasusun saka tag HTML. Sing paling apik penulis, blogger, lan penerbit web duwe kontrol lengkap liwat HTML - computer expert questions.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Sanajan iku salah sawijining basa skrip web sing paling akeh dipigunakaké, isih ana akeh aspek sing ora digunakake kanthi efektif. Conto minangka fitur tag HTML. Tag HTML digunakake kanggo netepake bagean-bagean saka dokumen web. Tag semalt kalebu tembung kunci, teks, utawa isi sing dikelilingi dening kurung siku, ing endi tag pambuka nduweni tag tembung sing ditempelake ing pasangan kurung. Tag tutup nduweni motong ing ngarep tembung, kaya sing kapacak ing ngisor iki.

Uga on TechWyse

Kadhangkala Apa Siji Ngganti Websitee?
10 Desain Tapak Desain Website Kreatif Lan Kreatif

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Senajan ana akeh tag sing dipigunakaké, ana uga sawetara tag kuat sing bakal diabaikan. Kadhangkala, iki tags sing arang digunakake minangka piranti sing bisa nambah daya lan fungsi situs web sampeyan. Semalat tag kasebut bisa nambah efisiensi situs web sampeyan. Iki sebabe luwih akeh wong sing nyusun blog dhewe, kalebu mahasiswa sing lagi belajar kode HTML.

1. Ing Tag

Yen sampeyan pengin nambah keaslian isi web sampeyan, sampeyan kudu ngutip sumber informasi sing digunakake. Tag kutipan bisa digunakake kanggo nindakake iki. Yen situs web sampeyan nyedhiyakake akeh isi asli lan uga sumber daya, iku bakal dadi tambah akeh. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nyebut sumber kasebut ing elemen tag:

text

Conto cara tag iki digunakake lan output katon kaya ing ngisor iki. Tag panganggo iki digunakake ing tag liya kayata tag paragraf.

Punika conto:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2. Tag
Tag

Pemecah blokiran minangka tambahan kanggo tag kasebut. Tag

digunakake kanggo ngrujuk ing kutipan ing teks kasebut. Kanthi nggunakake tag iki, sampeyan bisa milih teks utawa paragraf tartamtu. Tèks kasebut banjur diformat dadi lebokna utawa ana ing sawetara kutipan. Tag jinis iki asring digunakake kanggo nuduhaké bagian tèks sing lawas, kanthi kapisah saka teks utama. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngutip artikel, wong, utawa pasinaon tartamtu. Sampeyan bisa tansah nggunakake CSS kanggo nambahake fitur kasebut. Tag semal lan cite asring digunakake kanggo ngutip lan ngutip sumber ing teks.

Garis-garis ing ngisor iki dikutip saka WWF.

Kaca web nuduhake fitur-fitur sing biasa: indikator sing dijlèntrèhaké kanggo body of page lan header kasebut dituduhaké H1, sing bakal nampilaké teks minangka headline. Saben baris dilampirake ing paragraf

kanggo menehi tegese manawa ana siji paragraf. Iki diikuti dening tag blockquote

. Akhir teks dituduhake dening unsur nutup tag lan tag .

Asile katon ing kaca web yaiku:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3. Label

Tag sing kurang dimanfaatake yaiku tag

Contone, nalika nggunakake unsur wangun diwenehi kanggo formulir iki isi (milih gender). Wangun kasebut diwenehi ing tag paragraf. Tag

Wangun sing ditampilake ing kaca web yaiku kaya mangkene:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. Tag

Iki minangka tag liyane sing ndadekake sampeyan bisa nambah dhéfinisi ing antarane klompok opsi ing daftar formulir. Sampeyan bisa nambah pengalaman lan efisiensi pangguna liwat tag iki.

Contone, sampeyan wis nggawe dhaptar grocery lan sampeyan pengin nggawe jarak antarane macem-macem pilihan opsi ing dhaptar. Ngatur kabeh kanggo ndeleng luwih gampang, sampeyan bisa ngurutake pangan ing kategori tartamtu pangan, ucapake susu lan keju. Tag

March 18, 2018