Back to Question Center
0

Apa Ora Ana Wong Sing Maca Semualmu? Ep. # 166

1 answers:
Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166 Why No One Is Reading Your Semalt | Ep. #166

Ing Episode # 166, Eric lan Neil ngrembag alasan apa ora maca isi sampeyan. Ngirim isi bisa uga gampang, nanging wong-wong maca isi kasebut? Apa wis ngrambah pamirsa sing bener? Tampilake cara kanggo mangerteni carane ngirim saben dina minangka penting minangka ngerti carane nuduhake kiriman sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topline: Kenapa Ora Ana Sing Mbukak Panjenengan Konten
  • 00:36 - Sampeyan ora nindakake apa-apa kanggo metu lan wong-wong wis bosen karo isi
  • 01:17 - 8 saka 10 wong bakal maca judhul, nanging mung 2 saka 10 bakal terus maca artikel
    • 01:50 - Nggoleki formula headline Copyblogger lan golek formula sing mbantu sampeyan nggawe headline menarik
    • 01:58 - Generator headline portofolio bakal mbantu sampeyan nggawe utama berita apik tenan
    • 02:10 - Blogger Jon Morrow saged blog Kissmetrics
    • 02:43 - Yen sampeyan bisa njaluk perhatian sing mabuk, sampeyan bisa njaluk sing normal '
  • 02:58 - Nyawang episode Growth Everywhere karo Derek Halpern
    • 03:10 - Nglampahi wektu sing mromosi konten sampeyan
    • 03:51 - "Kabeh wong golek soko saka wong liya"
  • 03:59 - Deleng Email Hunter lan Mix Max kanggo alat marketing email
  • 04:45 - Lunga menyang BuzzSumo, golek pesaing sampeyan, lan golek sing tweeting artikel sing ana ing Twitter
    • 05:10 - Neil enggo bareng email sampel
    • 06:00 - Wong luwih seneng nuduhake isi yen padha ngerti yen sampeyan bakal males
  • 06; 11 - Temokake pemain ndhuwur ing ruang sampeyan lan ndeleng apa sing lagi ditindakake
  • 07:30 - Ora nulis isi sing biasa-biasa wae lan gunakake tulisan lawas kanggo njaga lalu lintas
  • 09:00 - Gunakake alat kaya Ketemu Edgar kanggo jadwal kiriman panjenengan
  • 09:29 - Gunakake Facebook kanggo nuduhake kiriman uga
  • 09:48 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Pokok:

  1. Menulis isi piyambak ora cukup-sampeyan kudu njaluk menyang pamirsa nengen liwat sharing.
  2. Njaluk bantuan saka wong-wong sing bakal paling seneng nuduhake isi lan njawab pitulungan kasebut.
  3. Nggunakake alat online sing beda sing bakal nggawe enggo bareng isi luwih gampang lan kurang akeh wektu kanggo sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki - computer repair store in san jose.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Kumbang
  • Wutu Nang endi wae
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018