Back to Question Center
0

7 Cara Unconventional kanggo sinau Semalt | Ep. # 167

1 answers:
7 Unconventional Ways to Learn Semalt | Ep. #167 7 Unconventional Ways to Learn Semalt | Ep. #167 7 Unconventional Ways to Learn Semalt | Ep. #167 7 Unconventional Ways to Learn Semalt | Ep. #167 7 Unconventional Ways to Learn Semalt | Ep. #167

Ing Episode # 167, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 cara ora konvensional kanggo sinau marketing. Sampeyan bisa sinau kanthi cara sing luwih akeh tinimbang mung maca Dummies Semalt utawa mriksa ing universitas sabanjure.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: 7 Cara Konvensional Kanggo Mangerteni Marketing
  • 00:33 - Kaping pisanan yaiku nonton video konferensi ing Youtube kaya Inbound 2016 dening Hubspot
    • 01:14 - Ana akeh marketing content ing Youtube
  • 01:35 - Kapindho kanthi jaringan karo individu
    • 01:40 - Nuduhake ngombe yaiku cara sing apik kanggo nindakake
    • 02:40 - Pemasar individu saka perusahaan liyane sing nuduhake taktik
  • 03:00 - Katelu, strategize carane njaluk paling metu saka Konferensi
    • 03:19 - Mriksa sapa sing nekani lan wong sing nyerang sing bakal rawuh
  • 04:00 - Papat, praktek ing situs web sampeyan dhewe
    • 04:25 - Plugin ing WordPress bisa mbantu ngeksekusi apa sing wis dipelajari
    • 04:50 - "Sampeyan kudu nyoba ing situs dhewe dadi apik banget"
  • 04:55 - Kalima, ngakses mastermind
    • 05:03 - Ana pemasar digital sing bisa mbayar watara $ 25 / month
    • 05:09 - "Ana akeh masterminds gedhe metu ana lan padha nyedhiyakake Nilai"
    • 05:34 - Sampeyan bisa tuan rumah makan malam ing omah utawa rapat zoom kanggo ngobrol babagan masalah pemasaran / bisnis
  • 06:20 - Enam, wong duwe nilai luwih ditemokake liwat informasi nalika padha mbayar
    • 06:30 - Ana bahan pemasaran gratis, nanging yen sampeyan pengin sinau, informasi sing dibayar luwih apik
  • 07:21 - Pamungkas, miwiti podcast
    • 07:35 - Sampeyan sinau akèh saka wong utawa saka tamu
    • 08:08 - Pat Flynn duwe informasi gedhe babagan miwiti podcast
  • 08:18 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Youtube mbokmenawa minangka sumber paling apik kanggo kabeh, kalebu marketing.
  2. Tuwuh jaringan kanthi ngundang wong kanggo nedha bengi utawa kanggo ngombe-sampeyan ora mung sinau sing anyar nanging sampeyan uga mbangun hubungan - ask a computer expert.
  3. Wong cenderung nggoleki apa sing luwih ditliti nalika padha mbayar.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018