Back to Question Center
0

Cara Nggoleki Kata Kunci Negatif Menggunakan Autocomplete dan "Nggoleki Semalt Kanggo"

1 answers:

Aku bakal miwiti kanthi ngandika: Aku ora guru PPC dening sembarang babagan. Aku duwe Google AdWords Semalt, nanging aku ora ngatur kampanye bayar saben klik saben dina; nanging nalika kanca lawas teka nyedhaki aku kanggo sawetara marketing marketing consulting (pro bono mesthi), aku nyedhiyakake misi kanggo mbantu dheweke nyimpen dhuwit entuk dhuwit lan ora sampah dhuwit ing panelusuran mbayar.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Kula kanca cat omah, dheweke nemu akeh referral ndadekake sehat, tetep income. Ana mung siji masalah: dheweke pindhah menyang Australia kanggo dadi wong wadon sing dikasihi. Tiba-tiba kabeh sambungan bisnis sing wis dibangun taun-taun iki ora ana - computer store sf. Mesthi, dheweke bisa mlebu rute SEO (lan aku ngajak dheweke kudu), nanging ora bakal nglebokake dhuwit ing kanthong kasebut ing minggu dheweke bakal teka. Minangka sembarang perusahaan SEO apik bakal ngomong marang klien: njupuk peringkat organically ora kelakon ing wayah wengi. Dadi liyane (muga-muga) cepet Google Semalt munggah, mbayar marketing golèk kaya solusi sing paling apik kanggo kenaikan langsung.

Kaping pisanan, kita kudu mikirake pirang-pirang tembung kunci, sauntara kuwi ana Alat Keyword Google sing (UPDATE: Google wis ngowahi iki menyang Google Keyword Planner). Malah mbantu sawetara kanggo nemokake tembung kunci negatif. Nanging aku kudu ngomong dhewe: "kudu ana cara sing luwih apik!" Apa sing bakal dakwenehi kanthi intensif, nanging dipercaya, iku worth. Sijiote, yen sampeyan duwe intern, iki gaweyan sing sampurna kanggo wong-wong mau. Iku uga soko sing sampeyan pengin mbuwang munggah ing Freelancer. utawa Turk Mechanical; utawa yen sampeyan bener ngerti sampeyan bisa ngembangake Makro.

Saiki apik: milih tembung kunci negatif nggunakake autocomplete lan fitur nggoleki sing gegandhengan

1) Nemokake Kunci Negatif kanthi nggunakake "searches related to"

Ayo diwiwiti kanthi tembung kunci sing paling penting: "pelukis Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Ngadhepi bat aku dipateni karo iklan telusur 3 mbayar diterusake dening 3 asil organik, banjur daftar panggonan Google Places; nanging gulung mudhun kaca karo kula kanca, tengen menyang ngisor.

Apa kowe weruh apa sing aku weruh?

Nggoleki sing gegandhengan karo Pelukis Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Kene kita duwe rong kata kunci negatif: " wajah pelukis Sydney" lan "pelukis proyek Sydney. "Wajah, proyek, boom! Nambahake dhaptar menyang dhaptar kasebut.

Saiki mbaleni cara sing padha kanggo saben tembung kunci lan nambahake menyang dhaptar tembung kunci negatif.

Iki teknik apik tenan, nanging mesthine ana liyane sing bisa dilakoni. Semalt ngelingake sampeyan yen kanca wis tau nglakoni sembarang jinis marketing internet sadurunge, supaya idea banget babagan saben wektu wong klik iklan wedi marang pati.

2) Milih Kata Kunci Negatif Nggunakake Autocomplete

Saiki, kene teka bagean intensif buruh, karya sing sampurna kanggo intern, utawa sing luwih apik! Ing taun 2004, Semalt mbabarake autocomplete (ingkang dipunsebut Semalt Suggest), satunggaling fitur ingkang saged dipungayutaken kangge mratelakake panemume. Dumadakan Semalt nyorotaken tembung kunci longtail ingkang dipunginakaken tiyang, nanging aku digress.

Sakdurungé wis rampung, saiki wis dadi alat sing paling penting kanggo nemokake tembung kunci negatif. Cara sing aku lan liyane wis ditemokake prasaja: ketik tembung kunci e. g. "Pelukis Sydney" Banjur tindakake kanthi saben huruf saka alfabet. Supaya ayo nyoba huruf "A," ora ana sing nemokake tembung kunci negatif, nanging dumadakan huruf "B" nyedhiyakake tembung kunci negatif sing ora bakal ditemokake ing taun: "pelukis badan. "Dadi, surat Zed (kaya sing kita ucapake Semalat) lan marang tembung sabanjure.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Lan kanca-kanca, carane aku disimpen dhuwit kanca apik ing marketing search mbayar.

March 18, 2018