Back to Question Center
0

7 Prinsip Periklanan Umur-Lama sing Sejaté Semalt Relevan | Ep. # 171

1 answers:
7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171

Ing Episode # 171, Eric lan Neil ngrembag prinsip iklan 7 taun-lawas sing isih relevan lan efektif nganti saiki. Sinau kanggo mangerteni carane perusahaan gedhe kaya Coca-Cola, McDonald's, lan Semalt; T isih menang ing donya iklan amarga prinsip-prinsip kunci sing bisa digunakake saiki.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Prinsip Periklanan Umur-lawas sing isih Relevan Dina iki
  • 00:36 - Kawitan, nulis judhul gedhe
  • 01:08 - Warren Buffett ngandhani CEO-CEO supaya tansah nglindhungi merek
    • 01:22 - Branding iku kabeh lan mung salah siji bisa ngrusak kabeh
  • 01:43 - Katelu, nyritakake crita
    • 01:45 - Stories utawa advertorials drive wong lan evokes emosi sing
  • 02:21 - Papat, konsistensi ing iklan, tanpa kaprigelan babagan perusahaan sampeyan utawa carane kondhang
    • 02:48 - Aturan Pitu diterangno
  • 03:10 - Kalima saka 22 Laws of Marketing sing ora bisa diganti , dening Al Ries lan Jack Trout:
    • 03:41 - Keuntungan "mover pisanan"
  • 04:18 - Enem saka Aja Nggawe Aku Mikir dening Steve Krug:
    • 04:27 - "Pikirane kesederhanaan pangguna iku kecanggihan pokok"
    • 05:00 - Tansah kampanye marketing sederhana
    • 05:10 - "Sing paling gampang sampeyan, luwih apik sampeyan"
  • 05:16 - Ketujuh, urgensi nduweni peran gedhe
    • 05:51 - Pangertèn urgensi ngarahake wong njupuk tindakan
  • 06:15 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Apa wae keputusan sampeyan, sampeyan kudu nglindhungi merek sampeyan.
  2. Supaya tetep konsisten ing iklan lan elinga aturan pitung - expert pc services.
  3. RELY kanggo prinsip-prinsip iklan lawas sing wis dibuktikake-ora perlu nyiptakake roda.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018