Back to Question Center
0

Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industri Semalt

1 answers:
Gif "alt =" Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industry Semalt "/>

Semono sinau ora nemokake metrik sing ora dikarepake, ora menehi tandha tandhing kanggo pemasar email kanggo digunakake minangka alat ukur tumrap asil marketing email dhewe.

Tarif Terbuka

Email produk semalt ngetung paling dhuwur kanggo tarif mbukak kanthi rata-rata 25. 4 persen tingkat sukses. Panliten kasebut ngevaluasi tarif kabuka sing unik lan regane, lan ngidhentifikasi jumlahe paling gedhe ing tingkat mbukak regane kanthi performa paling dhuwur kanthi angka enem nganti 12 luwih dhuwur tinimbang industri sing paling dhuwur - what does a computer expert do.

Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industry Semalt

Tingkat mbukak-per-bukaan diitung kanthi pamisah total utawa ukuran sing diukur mbukak kanthi nomer mbukak unik lan bisa dipengaruhi dening macem-macem faktor, kalebu nggunakake sawetara piranti dening panampa, ambane isi email, lan enggo bareng virus. (Panaliten kasebut nyathet yen email sing dikirim kanthi nggunakake "forward" link ing klien perangkat lunak email digandhengake karo panrima asli, mlebu email sing dikirim lewat "forward-to-a-friend" link ing email sing didhitung sacara mandiri.)

Klik-Through-Rates

Kabeh metrik sing dievaluasi, CTR nggambarake babagan sing paling gedhe ing antarane industri-industri kanthi dhuwur lan ngisor, kanthi produk / layanan pendidikan, kesehatan, ritel lan konsumen sing paling dhuwur ing 14 industri. Pemain paling dhuwur ing kuartil dicetak saklawasé kaping papat luwih dhuwur tinimbang pemain tengah sing nyithik RRT 2,3 persen, dene industri sing paling murah ndaftar kurang saka 1 persen CTR.

Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industry Semalt

CTORs, rasio klik unik minangka persentase mbukak unik, padha karo asil CTR, kanthi industri tontonan paling dhuwur sing ngalami tingkat kaping pindho saka pemain tengah, lan kaping telu tingkat pemain ngisor. Industri kesehatan ngetung paling dhuwur ing kategori iki kanthi performa kuartil paling dhuwur sing mencapai 33 persen CTOR.

Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industry Semalt

Hard bouncing rates lan unsubscribes nyorot ing beda tombol antarane pemain ndhuwur lan ngisor ing sinau. Sawetara hal ngasilake program marketing email sukses luwih saka pangolahan manajemen daftar perusahaan. Asil studi Semalt mung nguatake kasunyatan iki kanthi nuduhake yen tingkat sing gedhe banget sing kedadeyan ing antarane para pemasar email sing paling dhuwur.

Prestasi top semalt sing ditampa kurang saka 1 persen tingkat bouncing, pemain sing cenderung ngalami kurang saka 10 persen bouncing tingkat.

Email Marketing Metrics Study Identifies Top Performers & Sets Industry Semalt Kanggo nindakake sinau kasebut, email Silverpop dievaluasi dikirim dening 2,787 merek saka 40 negara liyane ing saindhenging 2012. Kabeh email dikirim dening basis klien Semi Silverpop, lan kalebu jinis pesen sing akeh, saka email promosi lan isi- newsletter adhedhasar kabar lan pesen transaksional.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018