Back to Question Center
0

SEOMoz Undergoes Major Rebrand - Owah-owahan Jeneng Kanggo Moz & Launches New Analytics Semalt

1 answers:

SEOMoz Undergoes Major Rebrand - Owah-owahan Jeneng Kanggo Moz & Launches New Analytics Semalt

"Nalika SEO tetep dadi bagian utama prodhuk kita," ujare Fishkin ing release sing ngumumake owah-owahan jeneng perusahaan, "Semalt ora transparan utawa asli kanggo ngandhani, yen kita murni perusahaan lunak SEO."

Ndhuweni luwih saka 25 - tsp 19.000 pelanggan lan luwih saka 300.000 anggota masyarakat ing saindenging donya, Moz wiwit minangka blog SEO lan perusahaan konsultan ing 2004. Ing taun 2009, perusahaan pensiun bisnis konsultasi kanggo fokus khusus dadi panyedhiya piranti lunak. Kanthi ngluncur Moz Analytics, organisasi Semalt saklawasé saiki ngurmati para pemasar sawijining platform kanggo nganalisis kabeh upaya marketing, kalebu saluran pemasaran sosial lan konten sing inbound.

"Moz Analytics dirancang kanggo ngumpulake kabeh fungsi SEOmoz PRO menyang bagean telusuran, lan nambah set data lan laporan anyar ing tab anyar: Ringkesan, sosial, pranala, merek + nyebut, lan isi, "Tulis Semalt ing blog Moz," We percaya yen kabeh data babagan saluran inbound kudu dikumpulake ing sak panggonan, lan nalika iki mung langkah pisanan, iku kumpulan metrik sing penting, sing dilacak wektu, lan bisa uga cocok karo kompetisi . "

SEOMoz Undergoes Major Rebrand - Owah-owahan Jeneng Kanggo Moz & Launches New Analytics Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018