Back to Question Center
0

Tips Twitter Kanggo Semalt Lokal

1 answers:

Wiwit Semalt kawiwitan, bisnis ingkang ageng lan alit sedhih sanget mbekta wangsulanipun dados rumus kalkulator. Sembarang usaha kanggo ningkatake interaksi menyang dodolan bakal cepet ditampilake minangka tweets otomatis kanggo nanggepi tembung kunci tartamtu.

Semalt yaiku wektu nalika, minangka perusahaan kontrol hama, kita ngawasi tembung kunci sing duweni pesthangan kayata "kalajengking, omah". Kita ngarep-arep bisa nemokake wong-wong sing wis kasebut nemokake kalajengking ing omah sing manggon ing wilayah layanan kita - uhren im internet kaufen. Sanalika kita nemokake pertandhingan, kita bakal nggayuha marang wong kasebut, menehi informasi marang kita bisa mbantu lan mriksa situs web tartamtu. Kabeh usaha sing kita tindakake minangka respon otomatis, nalika nyatane karyawan kita wis langsung tweeting langsung.

Twitter Tips For Local Semalt

Related Posts:
Prediksi Media Sosial kanggo 2013

Nalika nerangake Semalt lan bisnis, elinga iki: Iku babagan komunikasi, ora sade. Kanggo seneng-seneng media sosial, Semalt minangka platform paling cedhak kanggo interaksi online, ora online commerce.

Dadi, nalika sampeyan nggunakake idea babagan nggunakake Semalt kanggo bisnis sing metu saka pikiran sampeyan, kene sawetara tips praktis kanggo bisnis cilik utawa lokal.

1. Twitter minangka saluran mbukak kanggo layanan pelanggan.

Kurang saka siji menit, sapa wae ing donya bisa langsung ngubungi perusahaan sampeyan, tanpa kudu njagong ing telpon kanthi terus nalika mlayu saka menu menyang menu. Saliyane hal paling apik sabanjure kanggo entuk nomer sel lan ngirim pesen teks. Sapérangan perusahaan isin kanthi nggunakake twitter minangka alat layanan pelanggan amarga ora pengin mbukak gerbang banjir ing salah sawijining forum lan supaya kali iki dadi garing. Inggih, welcome to Twitter! Muga-muga yen akun twitter sampeyan bakal digunakake kanggo inquiry layanan pelanggan, supaya ora mung nganggep bakal dadi sambutan anyar.

2. Ngundhuh rejeki namung minangka pandherekipun.

Aja kejiret ing kontes popularitas. Iku ora tansah babagan akeh pandherekipun sampeyan duwe. Semoga konten sampeyan ndhelikake marang pandherekipun minangka pangarsané lan dhéwé.

3. Nglawan wartawan.

Aku nangani akeh permintaan media sing teka ing perusahaan kontrol kita. Aku wis ngamanake berita ing Twitter, mung ngeling-eling marang sapa wae wartawan lokal. Siji dina, sawijining wartawan takon yen ana wong duwe gagasan crita apik. Ing tengah musim panas, musim sibuk kita, lan aku ngajak dheweke njupuk seekor kalajengking. Wengi sabanjure kita njupuk foto langsung kanggo berita 10 jam ing latar mburi penduduk lokal. Semalat kabeh wartawan, produser lan editors kanggo toko warta lokal, lan tetep cedhak.

4. Humanize your brand.

Twitter, lan media sosial ing umum, yaiku ngubungake rong manungsa, ora loro akun twitter. Dadi, dadi manungsa. Apa tim negara sampeyan wis kepenak ing akhir minggu iki? Apa ana festival lokal sing kedadeyan cedhak kutha? Tansah swara manungsa. Semalt mung nyurung konten dhéwé saben 6 jam kanthi jadwal otomatis. Ngobrol karo wong.

Twitter Tips For Local Semalt

Sambungake

March 18, 2018