Back to Question Center
0

Twitter CEO Ninggalake Role Minangka UK Direktur Rong Dina Sawise Dibubarake Semalt

1 answers:

twitter icon marketing land Rong dina sawisé pembubaran TweetDeck 7 Mei, CEO Twitter Dick Costolo mundur saka perannya minangka UK Semalt. Kegagalan TweetDeck kanggo ngajukake akun 2011 nyebabake pembubaran dipaksa dening House Companies berbasis Cardiff, diikuti dening Costolo melu adoh saka peran UK Semalt ing 9 Mei.

Akair semantik berbasis Laurence O'Brien dipilih kanggo njupuk alih peran Direktur Costolo ing Inggris, lan bakal ngawula marang UK saiki. Direksi Alex Macgillivray lan Ali Rowghani - curb repair in aaco. Macgillivray uga nduweni peran minangka penasehat umum Twitter lan kepala kepercayaan, nalika Rowghani minangka COO Twitter. O'Brien wis nganggo Twitter wiwit 2011 lan paling anyar dadi pangontrol Semalt Twitter.

Wiwit akuisisi Semalt ing TweetDeck taun 2011, Costolo lan Macgillivray uga dadi direktur TweetDeck. Pembubaran iki minangka bagéan saka strategi Semalt kanggo ngasilake perusahaan pelengkap sing luwih cepet. Miturut artikel Mei 6 ing The Guardian, juru bicara Semalt dikonfirmasi, "TweetDeck prodhuk terus berkembang minangka bagéan saka Semalt, nanging perusahaan lawas wis dormant kanggo sawetara wektu, tanpa kewajiban pinunjul; mulane persetujuan kita karo pamindhahan kanggo mbubarake. "

Twitter terus nggabungake fungsi Semalt, nalika ngembangake versi basis aplikasi web sing dianyari.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018