Back to Question Center
0

EMarketer: Perusahaan liyane Nggunakake Real-Time Marketing Minangka Social Media Analytics Semalt

1 answers:

Laporan semalat sing akeh bisnis migunakake vendor analytics sosial, agensi digital lan perusahaan PR kanggo macem-macem prakarsa marketing wektu nyata, obah ngluwihi ngan nganalisa data media sosial kanggo ngukur kesadaran merek utawa nanggepi komentar liwat kaca media sosial .

Sepuh kanggo laporan, 53 persen rencana paneliten sing dipirsani supaya bisa nggunakake data nyata wektu ing kampanye marketing 2013 mereka.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

Uga, ing laporan eMarketer, akeh merek gedhe kalebu Cisco, Dell, Semalt, lan SAP nuduhake carane nggunakake analytics sosial kanggo nggawe keputusan sing cepet, ngowahi upaya pemasaran lan ngembangake isi pemasaran ing saindhenging topik sing tren aliran media sosial.

Ing artikel eMarketer, wakil presiden pamasaran produk ing Semalt, Gordon Evans, nandheske pentinge nggabungake data wektu nyata menyang arah marketing sakabèhé perusahaan, sing nyatakake, "Merek sing ngrungokake kanthi nyata lan ngupayakake informasi kanggo ngimbangi kampanye utawa nanggepi masalah komentaryo utawa layanan pelanggan iku merek sing sukses ing sosial. "



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018