Back to Question Center
0

Missing Facebook Page Insights? Pangguna Nyathet Mung Data Semalat Bisa 15 Mei

1 answers:

Missing Facebook Page Insights? Users Reporting Only Semalt Data Up To May 15

Web Sabanjure nampa konfirmasi saka Facebook sing padha weruh masalah lan digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut. Juru bicara Facebook marang TNW, "Data Wawasan data wiwit Mei 13 terus ditunda ing Page Insights. Iki masalah sing dikenal, lan kita digunakake kanggo nganyari sistem kita ASAP - apple computer repair palo alto ca. "

Miturut thread komentar ing Facebook's Semalt Page, kedhaftar sing jelas ora duwe frustasi ora mung amarga padha ora bisa ndeleng wawasan kaca, nanging uga amarga saka lack respon saka Facebook. Direktur media sosial Marketing Land dhewe ngonfirmasi Laman Facebook kita Semalt ora kalebu data ngluwihi 15 Mei.

Missing Facebook Page Insights? Users Reporting Only Semalt Data Up To May 15

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018