Back to Question Center
0

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

1 answers:

Dina iki, aku duwe Stewart Rogers, Direktur Teknologi Pemasaran ing VB Insight - produk VentureBeat. Dheweke dadi Kepala Produk ing Semalt, solusi CRM lan marketing automation kanggo bisnis cilik sing dibangun ing UK, ing ngendi dheweke tanggung jawab kanggo kabeh aspek pembangunan produk, marketing, lan penjualan.

Stewart minangka kontributor kanggo sawetara publikasi lan buku marketing lan buku kalebu, Email Marketing dening Nomer dening Chris Baggott lan Get Rich Blogging dening Zoe Semalt. Dheweke kerep diundang kanggo nulis utawa ngomongake babagan sales, marketing, teknologi, media sosial, lan topik liyane.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Uga on TechWyse

Interview with Annie Cushing @AnnieCushing from Annielytics - san francisco computer parts. com
Interview with Dan Sharp, Direktur Screaming Frog

T. Ngomongake awak dhewe lan apa sing sampeyan lakoni?

A. Peranan saya telu. Ing satunggaling sisih, kula nyatakaken kabar teknologi marketing kangge VentureBeat. Loro-lorone liyane dibungkus ing produk VentureBeat sing disebut VB Insight. Tjubo babagan VB Insight minangka nyimpen app - nanging tinimbang kanggo aplikasi, iku nyimpen kanggo riset, studi, lan analisis - lan minangka riset VentureBeat.

Ing VB Insight, aku minangka bagian saka tim sing ngewangi kanggo nggawe sumber riset paling apik sing kasedhiya lan uga, analis sing nyoba nggawe pangertèn teknologi marketing jagad.

Q. Minangka Direktur Teknologi Pemasaran ing VB Insight, apa tanggung jawab utama lan carane nantang minangka peran sing dibandhingake karo posisi sadurunge ing Crawford Technologies?

A. Rong peran beda banget, nanging padha nuduhake sambungan. Ing CrawfordTech, aku ngginakaken wektu kanggo marketing, nggunakake teknologi marketing lan teknik kanggo mbiyantu para generasi mudha. Ing VB Insight and VentureBeat, aku saiki njelasno teknologi kasebut lan nggunakake pengalaman kanggo ngolah apa sing bakal kelakon ing mangsa ngajeng lan marketing.

Q. Apa sampeyan nemtokake CRO (Optimisasi Rate Konversi)? Loro-lorone saka dodolan, apa sawetara tujuan konversi sing bermanfaat kanggo target lan trek?

A. CRO minangka lapangan sing apik banget. Ateges, bisnis iki nggawe revenue tambahan gratis! Aku bakal nerangake. Ayo sampeyan njaluk 10,000 views kaca saben sasi ing situs web sampeyan. 2% saka views sing dadi mata uang saka sawetara jinis; Mungkin download kertas putih utawa formulir 'contact us' rampung. Yen sampeyan pengin nggolengi konversi sampeyan, sampeyan duwe rong pilihan: nglampahi kathah dhuwit kanggo nambah lalu lintas menyang 20.000 kaca views utawa nambah tingkat konversi sampeyan nganti 4%. Sing terakhir iku gratis biaya, déné sing mandhiri bisa uga entuk rejeki. Ing pungkasan, CRO pancen kabeh babagan konversi, apa wae sing ateges sampeyan lan bisnis sampeyan.

Q. Sedhela, kirimake babagan studi anyar sing sampeyan gawe optimasi Konversi: carane menang ing marketing kinerja?

A. Iku nyata-nyata. Ing VB Insight, kita ora njupuk sponsor, pembayaran, utawa pituduh saka vendor utawa pihak sing kasengsem sadurunge ngasilake laporan. Nanging, kita njupuk pirang-pirang set data - solusi 'data cilik', kayata responden survey, lan 'data amba' kayata teknologi scraping situs web. Asil nganalisa data kasebut nyritakake kita sing metu saka ndhuwur lan ora nindakake uga. Ing kasus iki, kita sinau 2,938 pangguna alat CRO lan ngumpulake data saka 3,1 yuta situs web bisnis AS - antarane sumber liya - kanggo nggawe, apa pracaya, yaiku paningalan alat CRO paling jembar.

Q. Ing panliten, kasebut kasebut:

" Panaliten dening SocialFlow, kang nganalisis data saka 1. Iku ironis, bener, yen artikel sing aku ngungkapake statistic iki dadi salah sawijining crita paling akeh ing VentureBeat!

Aku duwe rong aturan kanggo media sosial sing tansah mbantu aku. Pisanan, yen sampeyan nemokake media sosial mboseni, aku wedi sampeyan masalah. Ngikuti akeh wong sing luwih apik lan masalah iki ilang. Kapindho? Tenang. Sing bisa mbantu nalika nerangake pesen sosial organik, nanging kanggo wong-wong sing pancene kudu nggawe cipratan ing media sosial, jawaban kasebut - mesthi - kanggo nandur dhuwit lan nambani kaya saluran iklan liyane. Sing ngliwati masalah 1%.

Q. Miturut panaliten, apa unsur sing paling efektif kanggo nguji lan sebagian aspek paling ora diuji ing situs web?

A. Ora ana jawaban sing gampang kanggo pitakonan amarga saben bisnis, situs web, email, pesen, lan isi sing sampeyan bisa nguji iku tartamtu kanggo perusahaan, pasar, lan persyaratane. Nanging sing penting, sampeyan kudu nglampahi wektu sing apik ngolah hipotesis ujian. Apa sing arep dicoba? Kenapa? Data apa sampeyan kudu ndhukung hipotesis? Nanging, aku bakal ngomong yen akeh wong mung nyoba aspek-aspek sing katon ing situs web. Studies nuduhake yen kacepetan website sampeyan, nalika duwe keuntungan SEO, ora nambah konversi. CRO teknis kaya pentinge nguji owah-owahan grafis utawa tekstual. Oh, lan aja ngeculake test email.

Q. Apa kesalahan umum sing ditindakake perusahaan nalika proses CRO?

A. Kesalahan CRO sing paling umum ora ngandel data. Siji bebener babagan CRO; data kasebut minangka penggerak kabeh pancasan, dudu wong sing duwe kelas pituwas paling dhuwur. Yen sampeyan duwe hipotesis padhet, lan duwe alat sing bener kanggo nguji owah-owahan, ninggalake test sing cocog anggere sampeyan bisa lan dipercaya asil, ora panemu pribadi.

Q. Miturut pendapat sampeyan, apa owahan sing bakal ditemokake ing ruang CRO ing taun sabanjuré? Kepiye carane alat kasebut kasebut ing pangajarane sampeyan bisa mangerteni pemasar? Saiki, apa fitur sing ketinggalan jaman?

A. Kaya pasar analytics, ing ngendi solusi prediksi wis wiwit ditindakake, aku bisa ndeleng alat CRO ing ngisor iki. Tinimbang nggarap analytics kanggo nggarap tes apa sing perlu ditindakake, alat bakal diluncurake sing terus takon ing mburi layar lan banjur suggest, ngatur, lan laporan ing owah-owahan sing perlu testing. Aku uga bisa ndeleng jinis anyar vendor sing nyoba kanggo consolidate kabeh Tech CRO menyang alat siji; a 'cloud CRO' yen sampeyan bakal, kaya 'cloud sales' lan 'cloud marketing' sing wis ana. Paling CRO alat, saiki, fokus ing siji utawa loro Tech CRO, lan ora shebang kabèh.

Q. Ing panliten, sampeyan menehi rating saben perusahaan alat CRO kanthi "Skor Penetrasi Pasar. "Kandhakna yen skor iki wis dikalkulasake lan yen bisa, entuk skor / peringkat saben perusahaan karo kita.

A. Skor penetrasi pasar adhedhasar instalasi nyata alat CRO sing ditemokake nalika ngecor 3. 1 yuta bisnis AS, bebarengan karo set data liyane sing ngidini kita nemtokake jumlah pangguna alat khusus wis. Google Analytics (GA), mesthi, gorila 300lb ing bab iki. Saliyané iku, dwarf uga bisa dipirsani. Yen sampeyan nyopot GA, solusi kanthi penetrasi dhuwur kalebu, supaya, Omniture, Telor Crazy, Optimis, Chartbeat, Clicktale, lan Visual Website Optimizer.

Q. Sampeyan nyatakake neuromarketing sajrone sinau, apa persis neuromarketing lan kepiye nimbulake konversi?

A. Neuromarketing ora alat. Wis sekitar dasawarsa saiki lan paling apik diterangake minangka sinau babagan cara otak nanggapi rangsangan marketing. Kaya kabeh perkara iki biasane nderek yen, ing wayah wengi, bisnis mid-range bakal tindakake.

Q. Mangga nuduhake sawetara kunci njupuk saka sinau.

A. Aku njupuk takeaway favorit kaya CRO. Lan eling, iki data mentah nuduhake kita iki - ora pendapat analis. Piranti CRO dipelajari, mung loro gagal ngasilake laba investasi (ROI) sing substansial. Saka 2,938 pemasar kita nliti, mung limang persen ora ngasilake ROI. Ing kasunyatan, ROI rata-rata ana 223. 7 persen, nanging 173 saka pemasar sing kita nliti wis ngasilake sing luar biasa luwih saka 1.000 persen. Sing paling apik tenan.

Q. Pungkasan, sampeyan minangka panyengkuyung imbangan karya? Carane sampeyan ngimbangi loro?

A. Kadang aku ora! Sajrone nggawe laporan CRO, sing 17,000+ tembung dawa, aku duwe dina siji ngendi aku miwiti ing 8 a. m. , rampung ing 11 p. m. , nampilake webinar jam-on ing negara teknologi Marketing paling anyar, lan isih nulis 5.100 tembung. Penting, aku nggawe wektu kanggo kulawarga, sing luar biasa pangerten, lan seneng dhewe. Aku seneng karya, sing mbantu, lan aku nggawe wektu kanggo nglakoni apa-apa sing aku nikmati ing njaba karya. Trik manajemen wektu gedhe mbiyantu, nanging kuwi sawijining topik kabeh sing ora bisa mlebu ing kene.

Liyane thanks kanggo Semalt kanggo njupuk wektu kanggo njawab pitakonan sandi.

Apa bagean favorit saka wawancara iki? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki! Yen sampeyan lagi kasengsem maca liyane wawancara industri pakar SEO saka TechWyse, please visit SEO Expert Interviews.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Sambungake

March 18, 2018