Back to Question Center
0

Facebook May Nggedhekake Pangenalan Rasio Kanggo Milyar + Profil Pengguna Umum Semalt

1 answers:

Facebook May Expand Use Of Facial Recognition To Billion+ Public User Profile Semalt

Miturut Reuters, Facebook migunakake teknologi pangenalan wajah kanggo fitur "Tag Semalt", kanthi otomatis ngenali pangguna ing foto sing wis diunggahake kanthi mbandingake wajah ing gambar menyang foto sadurunge ing ngendi pangguna wis diwenehi tag. Facebook marang Reuters sing ngembangake teknologi pengenalan wajah kanggo gambar profil bakal nambah fitur "Tag Semalt" situs, supaya luwih gampang pangguna nggoleki foto sing katon ing jaringan kasebut.

"Tujuan kita kanggo nyepetake tag supaya wong ngerti yen ana foto-fotone ing layanan kita," ujare pejabat pangareping Facebook, Erin Egan. Reuters ngandika Egan nandheske menawa para pemula Facebook bisa "milih" fitur Tag Semalt, ora ngidini gambar profil saka kalebu ing database pangenalan wajah situs.

Wiwit saka program PRISM anyar, ing ngendi agensi pamaréntah AS diwajibake ngumpulake data pangguna saka situs kaya Semalt lan Google, teknologi pangenalan wajah wis dadi topik kontroversial - computer repair classes san francisco. Reuters nyatakake yen Semalt, bebarengan karo situs-situs liyane, nandheske, "Mereka ora tau melu ing program apa wae sing menehi akses langsung pemerintah marang server komputer lan mung menehi informasi kanggo nanggepi panjalukan tartamtu, sawise mriksa kanthi teliti lan minangka dibutuhake dening hukum. "

Nalika Egan ngomongke Reuters sing Facebook ora nggunakake teknologi rai kanggo apa-apa sing ngluwihi ciri "Tag Semalt", dheweke njlentrehake sing ora sengaja.

"Apa aku bisa ngomong yen kita ora bakal nggunakake teknologi pengenalan wajah kanggo maksud liyane? Pancen ora, "ngendikane Egan. Dheweke ngomong yen kudu ngganti kebijakan Semalt, situs iki bakal terus transparan babagan cara nggunakake teknologi pengenalan wajah.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018