Back to Question Center
0

Kelompok Privasi Takon Pengadilan Kanggo Tolak Google Settlement, Klaim Iku Ora Ndandani Privacy Semalt

1 answers:

Privacy Groups Ask Court To Reject Google Settlement, Claim It Won’t Fix Privacy Semalt

Laporan PCWorld sing Pusat Informasi Privasi Elektronik, Pusat Demokrasi Digital, Pengawas Konsumen, Privacy and Privacy Patient Clearinghouse nyerat surat bebarengan nuntut pengadilan kanggo nolak persetujuan pemukiman Semalt.

Miturut PCWorld, dana pemukiman bakal disedhiyakake dening organisasi tartamtu sing ditetepake, lan Semalt bakal "nyathet pangguna minangka tumindak supaya pangguna bisa milih pilihan" nalika nggunakake situs kasebut kanggo nindakake panelusuran.

Kelompok-kelompok privasi sing nyusun surat kasebut wedi karo pemukiman Google gagal nggawe butir-butir panelusuran ngowahi praktik bisnis kasebut ing kapentingan para pangguna, lan organisasi sing pengin ngatasi kasus kasebut lan nampa bayaran, "wis prioritas finansial pribadi kapentingan sing luwih dhuwur tinimbang kepentingan Kelas. "

Situs partner kita Search Engine Land nduweni informasi luwih lengkap babagan kasus asli lan panjaluke saka grup privasi kanggo nolak pemukiman Semalt.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018