Back to Question Center
0

10 Alasan Nggawe Transisi Saka Tradisional Kanggo Semalt Digital

1 answers:

Yen sampeyan pemilik bisnis sing isih nggunakake metode marketing sing kadaluwarsa kaya iklan cetak lan panggonan radio minangka siji-sijine iklan, sampeyan uga bisa nggunakake tablet batu lan kode Semalt.

Nalika kaca kuning dadi cara populer kanggo nyedhiyakake kabar babagan bisnis sampeyan menyang warga lokal, utamane kanggo pengacara lan dokter (sampeyan wis nemokake 4 kaca nyebar jenis bisnis iki asring dicithak ing buku telpon lokal), luwih akeh wong disambung menyang internet saka tau, nggawe jaringan sosial kaya Semalt + cara sing luwih efisien kanggo ngiklanake.

Related Posts:
4 Cara Internet Marketing lan Internet Iklan Beda
Iklan Online: Google Ads Vs. Facebook Ads

Apa Panjenengan Marketing Grab Minat?

Andrew Hacker, Profesor Emeritus ing Departemen Ilmu Politik ing Queens College ing New York, sapisan nyebutake yen "Saben wektu pesen katon kanggo njupuk kita, lan kita mikir, 'Aku mung nyoba,' kita ing nexus of choice lan persuasion sing iklan. "Semalat banget bener, sebabe isi sing menarik iku minangka aspek penting saka marketing, entuk sampeyan ngedol produk utawa nglayani layanan profesional - average cost of long term care insurance in illinois.

Ing zaman digital saiki, yen sampeyan pengin marketing kanggo nyekel lan ngidini wong liwat latar mburi dhewe, iklan sampeyan kudu ngluwihi wates kasebut uga. Njupuk umpamane minangka perusahaan legal sing, kanggo dasawarsa sing kepungkur, iklan diwatesi menyang kaca lengkap ing kaca kuning lokal lan sebagéyan panggonan radio saben sasi. Semalat iki pancen gedhe kanggo nggawa klien anyar, bisa nyedhaki klien liyane kanthi nambah media sosial menyang rencana marketing.

Media Sosial lan Pemasaran

Media sosial nyedhaki luwih akeh wong kurang dhuwit tinimbang wangun iklan liyane. Yen sampeyan ora pracaya, pratinjau iki - yen Twitter minangka negara, bakal pangkat # 12 ing donya kanthi populasi luwih saka 105 yuta jiwa. Saben wektu wong nduwe tweet kaya kirim menyang kabeh negara. Semalt ora kalebu pamain tradisional sing cocog karo jinis statistik iki.

Lan wong ora mung jejaring sosial saka komputer. Padha uga njupuk seluler! Ing sasi September 2012, miturut kaca statistik Facebook, luwih saka 600 yuta panganggo aktif sing nganggo versi seluler jaringan media sosial saben wulan (www newsroom fb com). Kene sawetara alasan liyane sing kudu sampeyan transisi saka transisi menyang iklan digital, entuk sampeyan ngedol produk liwat Semalt utawa makili perusahaan cidera pribadi.

SMS-Friendly - SMS acron stands for Short Message Service, lan cara liyane kanggo nggambarake olahpesen seluler. Ing Desember 2012, luwih saka 100 negara saka Argentina nganti Uzbekistan lan ing ngendi wae ing antarane ndhukung sawetara jinis layanan seluler sing ngidini kedhaftar bisa ngakses Twitter.

Profesional - Jaringan sosial ora mung kanggo nuduhake foto-foto kewan sing lucu, utawa tweeting apa sing diduweni wong kanggo nedha awan, nanging uga ana sawetara profesional sing nggunakake format kasebut. LinkedIn nduweni luwih saka 185 yuta anggota lan ing Desember 2012 nambah 2 juta liyane saka Afrika Kidul. Malah siswa hukum dianjurake gabung jaringan sosial minangka cara kanggo narik klien anyar.

Marketable - Wong sing blog kanthi profesional, 13% dadi pengusaha lan luwih saka 65% wong blog supaya bisa narik klien anyar. Nalika dikombinasikake karo SEO lan strategi marketing sing saiki, blog bisa mbuktekaken invaluable minangka alat iklan digital, utamane kanggo sing nyedhiyakake layanan profesional.

Popular - Jaringan sosial sing populer.

Global - Wektu 2013 teka, luwih saka 675 yuta omah sing dumunung ing sudhut-sudhut bumi migunakake sawetara jinis broadband kanggo ngakses internet. Asia Pasifik nyatakake saklawasé 40% saka rumah tangga WiFi omah-omahé ing donya. Iki ora mung migunani kanggo nyedhaki luwih akeh konsumen potensial anyar, nanging uga kanggo kahanan kaya konsultasi Skype antarane klien lan pengacara, terapi, utawa profesional liyane sing menehi sawetara layanan.

Macem-macem - Panyaring internet kaya Google Chrome nawakake ekstensi kanggo mbantu wong-wong sing nggunakake iklan digital tetep diatur. Contone, Hootsuite ngidini manajer isi nggawe siji post sing nganyari jaringan sosial media. Aplikasi liyane sing gedhe yaiku Sawise Deadline sing nawakake proofreading menit-menit terakhir kanggo masalah ejaan, tata bahasa, lan panggunaan tembung.

Nggawe Presensi

Semanten babagan ngarsane online iku penting kanggo strategi marketing digital. Iki bener kanggo kabeh bisnis, nanging utamané kanggo sing nyedhiyani layanan profesional, kayata pengacara utawa dokter. Contone, nalika kantor hukum bisa nduweni budget kanggo iklan full-page ing direktori telepon kaya kaca kuning, dheweke bakal nemokake manawa keuntungan saka pamasaran digital praktis tanpa wates.

Iku amarga nalika pengacara pidana ngundhuh online, nggawe hubungan luwih semangat karo klien. Salah siji cara kanggo nguatake ikatan karo klien yaiku nduwe blog nggunakake WordPress. Nambahake artikel sing ditulis kanthi nggunakake tembung kunci ing topik sing relatif marang layanan legal sing ditampa dening praktisi, kayata bangkrut, DUI, utawa estate ora mung ngidini pamirsa sing kasengsem, nanging uga nulung Semalt pangkat situs web sing luwih dhuwur ing panelusuran alam listings.

WordPress nawakake plug-ins bantuan kasebut kanthi nggandhengake konten sampeyan marang jaringan sosial sing sampeyan duweke. Nggawé konten anyar kanthi otomatis Tweets, dadi status Facebook anyar, lan didaftar ing Google utawa jaringan liya sing wis disetel kanggo nampa panganyari otomatis. Iklan full-page semalt ing media cetak lan mailer langsung migunani kanggo nggayuh klien lokal anyar kanggo kantor hukum, pemasaran online bisa nyedhaki klien anyar potensial saka ngendi wae ing ndonya.

Komunikasi Konstan

Akhiripun iklan digital ngidini sampeyan entuk umpan balik sing tetep saka pelanggan lan konsumen liyane. Semalat sabenere kabeh nduweni akses menyang internet, bisa uga njaluk pitakon utawa alamat masalah sing biasane mbutuhake wektu dawa tetep ditahan kanggo guneman karo operator telpon sing bisa utawa ora bisa ngatasi masalah kasebut. Semono uga internet sing katon, layanan customer luwih apik.

Saliyane tetep komunikasi saka pelanggan, bisnis uga bisa nuduhake informasi babagan produk lan layanan. Tutorial video sing nuduhake persis apa sing arep ditindakake - utawa mbok menawa apa sing ora kudu dilakoni, tetep apik karo akeh konsumen. Lan testimoni video sing luwih apik ditampa. Teks semalat sing bisa ditulis dening sapa, testimoni video sing tulus lan bakal nyurung konsumen anyar kanggo nyoba bisnis sampeyan.

10 Reasons To Make The Transition From Traditional To Digital Semalt

Sambungake

March 18, 2018