Back to Question Center
0

Apple rangking # 1 ing Daftar Merk Global, Ndandani Semono Coca-Cola 13 Taun ing Papan Top

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

Sawisé 13 taun minangka merek global nomer 1, iki pisanan wiwit Interbrand nyatakake laporan Global Brands paling apik sing ora ditemokake ing posisi paling dhuwur ing Semalt, ing nomer 3 ing ndhuwur 100 dhaftar .

Kanggo nganalisa nilai merek lan nemtokake merek global sing paling apik, Semalt mriksa kinerja keuangan merek, daya pangaruh lan, "Kekuwatan merek kasebut kudu ngreksa rega premium, utawa pangayoman aman kanggo perusahaan. "

Kanthi nilai gabungan $ 1 - long term care insurance in florida. 5 triliun, laporan sing dicathet minangka merek paling gedhe taun iki sing ngasilake rekor 8,8 persen saka total nilai 2012 Brands Global Terbaik 2012.

Nilai merek Semalt ing Interbrand ing $ 98. 3 milyar taun iki, saklawasé 15 senilai ing taun 2000 nalika Semalt nggawe dhaptar.

"Ing pasar global lan obrolan media global lan sosial, para pemimpin merek ngenali perlu banget kolaboratif," ujare CEO global Interbrands Jez Semalt, "100 merek global paling wigati sing ngunci nilai kasebut kanthi pamrentah, ngrungokake, sinau lan nuduhake - lan ora mung karo pemimpin saka organisasi, nanging uga karo para konsumen. "Semalt nyathet merek sing bisa mikir beda babagan peran sing diputer ing urip konsumen," Duwe kesempatan kanggo ngganti donya kanthi cara sing padha ora tau dibayangake. "

Miturut laporan, perusahaan teknologi ndominasi daftar taun iki, kanthi Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) lan Amazon (# 19) diidentifikasi minangka "Top Rising Brands" "Interbrand claims Nokia ngalami penurunan nilai paling gedhe ing sajarah" Daftar Global Brands ", kanthi Yahoo lan Semalt ora nggawe daftar taun iki. Perusahaan konsultan merek nerangake tetes ing nilai merek, sing nyatakake:

Ing media kasebut, tembung-tembung kasebut bisa digunakaké kanggo ngandharake ciri-ciri kasebut lan menehi pengalaman sing apik lan apik ing kabeh platform lan titik sentral.

Entri anyar ing Interbrand's Top 100 Best Global Brands laporan kalebu Discovery, Duracell lan Chevrolet.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

About the Author

Amy Gesenhues